Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Στο στόχαστρο hackers δύο θυγατρικές της Ferrovie dello Stato Italiane

 Στην προσωρινή διακοπή ορισμένων υπηρεσιών πώλησης εισιτηρίων προχώρησε, προχτες, ο ιταλικός κολοσσός Ferrovie dello Stato Italiane (FS) καθώς έγινε στόχος κυβερνοεπίθεσης.

«Από σήμερα το πρωί, στοιχεία που θα μπορούσαν να συνδέονται με ιό τύπου cryptolocker της οικογένειας ransomware, έχουν εντοπιστεί στο δίκτυο υπολογιστών της Trenitalia και της RFI», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Να σημειωθεί ότι, η Trenitalia είναι ο κύριος χειριστής τρένων στην Ιταλία, θυγατρική της FS, ενώ η Rete Ferroviaria Italiana (RFI) είναι ο διαχειριστής της ιταλικής σιδηροδρομικής υποδομής, επίσης θυγατρική της FS.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, μετέδωσε ότι το είδος της επίθεσης υποδηλώνει ότι ήταν έργο Ρώσων hackers.

Από την πλευρά της, η FS ανέστειλε την πώληση εισιτηρίων στα εκδοτήριά της και στα μηχανήματα self-service σε σιδηροδρομικούς σταθμούς ως προληπτικό μέτρο, ενώ οι on-line κρατήσεις λειτουργούν κανονικά.

«Οι διακοπές δεν επηρέασαν τη σιδηροδρομική κυκλοφορία», πρόσθεσε η FS.

Να σημειωθεί ότι, το δίκτυο που διαχειρίζεται η RFI έχει μήκος πάνω από 16.700 χλμ., εκ των οποίων περισσότερα από 700 αφορούν υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας.

www.meta fires press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου