Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Ν. Κιουτσούκης : Απο το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στην ΓΣΕΕ

Μια έκπληξη περιείχαν τα αποτελέσματα του 34ου συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καθώς ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης κατήλθε υποψήφιος και εξελέγη ως αντιπρόσωπος για το επόμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ απο αυτό.

Αυτό σημαίνει -κατά πάσα πιθανότητα-  ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την θέση του αντιπροσώπου της ΓΣΕΕ  απο το  επόμενο συνέδριο της  Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, το  οποίο  θα διεξαχθεί το προσεχή φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στα σιδηροδρομικά Σωματεία και τα Σωματεία στην σταθερή τροχιά , η ΔΑΚΕ θα εκλέξει αντιπρόσωπο για το επόμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ απο το συνέδριο της Π.Ο.Σ. 

Αναλυτικά ως αντιπρόσωποι για το επόμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ στο 34ο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης εκλέχτηκαν οι κάτωθι : 

ΠΑΣΚΕ

1.ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 

2.ΣΚΕΠΑΣΤΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

3.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ 

4.ΣΥΡΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 

5. ΦΑΝΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 

6.ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 

ΔΑΚΕ

1. ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

2.ΜΠΡΟΥΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

3.ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

1.ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 

2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου