Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

H Nέα Έλξη...διερευνά και στοχοποιεί το στέκι (για άλλη μια φορά)

 
Για άλλη μια φορά και χωρίς να μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις για τις γραπτές της ανακοινώσεις η ηγεσία της Νέας Έλξης προχωρά σε άλλο ένα παραλήρημα, ανακαλύπτοντας
σκιές στον τρόπο που καταβάλλονται οι αμοιβές των πιστοποιημένων εκπαιδευτών. 


Η υπόθεση διερευνάται, τονίζει με ανακοίνωση και στόμφο η ηγεσία της, προκαλώντας άφθονο γέλιο και θυμίζοντας τον περιβόητο ντετέκτιβ Κλουζό που κυνηγούσε την ουρά του. (ή τον Ροζ Πάνθηρα!!)




Στην Νέα Έλξη φαίνεται πως δεν μιλάνε πλέον ούτε μεταξύ τους,  καθώς αν ρωτούσαν μέλη τους θα είχαν πληροφορηθεί για το ύψος των αμοιβών στην 1η δόση. Αντί αυτού κυνηγάνε ως σύγχρονοι Κλουζό, φαντάσματα και εκτοξεύουν λάσπη όπως συνηθίζουν να κάνουν όταν δεν έχουν τίποτα να πούν. 

Η αλήθεια είναι ότι για τον τρόπο καταβολής έχει υπάρξει γραπτή ενημέρωση προς μέλος του ΔΣ εκλεγμένο με την Νέα Έλξη,  μόλις χτες. 

Επίσης το Σωματείο μας έχει ενημερώσει ΟΛΟΥΣ τους μηχανοδηγούς πολλές φορές για το θέμα.  Η πιο πρόσφατη στις 8 Μαρτίου (αλλά και 15 Μαρτίου) όπου στο ενημερωτικό mail αναφερόταν " ...... αναφέρετε σε 3 δόσεις,  οι  οποίες  δεν είναι ισόποσες καθώς το ποσό που καταβάλλεται κάθε φορά  εξαρτάται απο τις τιμολογήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς (εξοφλούνται κατά σειρά τιμολόγια). "

Τώρα αν δεν διαβάζουν ούτε τα mail τους οι συνδικαλιστές της Νέας Έλξης τι φταίμε εμείς. 

Εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχουν τίποτα να πούν για ένα θέμα που προπαγάνδιζαν ως "χαμένο".

Αυτό όμως που είναι εξοργιστικό είναι ότι η Νέα Έλξη αναφέρει ότι "παρότρυνε" στο να πληρωθούν οι αμοιβές, όταν ΕΠΙΣΗΜΑ και σε συνεδρίαση του ΔΣ μέλος της παράταξης τους ζητούσε το αντίθετο!

Οι συνελεύσεις έρχονται και τίποτα δεν μένει κρυφό. 

Όσον αφορά τα τηλέφωνα που δεν σηκώνει ο Πρόεδρος του Σωματείου την απάντηση την ξέρουν οι μηχανοδηγοί!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Για όσα γράφανε στις 22 Αυγούστου 2021 έχουν να πούν κάτι; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου