Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

«Άριστοι» : Ομάδες εκχιονισμού με …ντάλα ήλιο

 


Συνεχίζουν να γράφουν  ιστορία   οι «Άριστοι» που διοικούν με πολιτική απόφαση  τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο καθώς με αίτημα τους και «προληπτικά» ζητήθηκαν ομάδες εκχιονισμού για όλη την ημέρα και σήμερα (και αφού χτες έκλεισαν τα πάντα χωρίς χιόνι). 

Τα όσα έχουν γίνει από χτες σχολιάζονται ευρέως μεταξύ του προσωπικού που περιμένει εναγωνίως και την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών για το χτεσινό φιάσκο. Φανταζόμαστε ότι η Π.Ο.Σ.  θα τοποθετηθεί,….


Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο σιδηρόδρομος απαξιώνεται καθημερινά και σε μια περίοδο που ετοιμάζεται να υποδεχτεί νέες υπηρεσίες , ενώ η άνοδος στις τιμές των καυσίμων θα μπορούσε να οδηγήσει το επιβατικό κοινό στα τρένα καθώς οι οικονομικές μετακινήσεις είναι το ζητούμενο αυτήν την περίοδο. Πως όμως να γίνει αυτό , όταν ο σιδηροδρομος απαξιώνεται συστηματικά ; 

Στο παρασκήνιο των όσων έγιναν κυκλοφορούν και τα δεικτικά σχόλια όσων έβλεπαν το φιάσκο & τις καταργήσεις στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων, αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν, ακόμα. 

Θα επανέλθουμε 

Το στέκι της έλξης - Το blog των Μηχανοδηγών 

Εικόνες  από την Οινόη & τον Πειραιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου