Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ- Ημερήσια Διάταξη

Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη το Διοικητικό Συμβουλιο του ΟΣΕ  με θέματα  ημερήσιας διάταξης :


  • ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 160 ΤΟΥ Ν.4412/16, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ» 
  • Λήψη Απόφασης έγκρισης του 2ου Πρακτικού της δημοπρασίας του έργου: «Αποκατάσταση Κτιρίου Γραφείων του ΟΣΕ (ΔΙΣΥΓ/ΥΓΜΘ) στην Θεσσαλονίκη» 
  • Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού, της σχετικής προκήρυξης και των τευχών για την ανάθεση των υπηρεσιών «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΙΔ. ΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΡΥΜΟΝΑ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ & ΠΛΑΤΕΟΣ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Ν. ΚΑΥΚΑΣΟΥ
  • Σύμφωνη γνώμη και έγκριση του ΟΣΕ για την κατάληψη χώρου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου εντός των ορίων ζώνης απαλλοτρίωσης ΟΣΕ συνολικού εμβαδού 252,56 τ.μ. στα πλαίσια κατασκευής του έργου : « ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ 27 ΑΡΓΟΥΣ-ΚΙΒΕΡΙΟΥ»
  • Ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου