Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Νίκος Παππάς : Η ώρα του λογαριασμού έρχεται. Μητσοτάκης - Καραμανλής ευθύνονται για την κατάρρευση του ΟΣΕ

Μητσοτάκης-Καραμανλής ευθύνονται για την κατάρρευση του ΟΣΕ, πλέον χρεώνονται και την αδιαφάνεια στον ΟΣΕ - Η ώρα του λογαριασμού έρχεται αναφέρει ο Νίκος Παππάς στην δήλωση του για
τις προσλήψεις στον ΟΣΕ. 

Η σπουδή του Κ. Καραμανλή να καταθέσει τροπολογία για fast track προσλήψεις στον ΟΣΕ γεννά υποψίες.

Ειδικά όταν επί 2,5 χρόνια κώφευε στην ανάγκη κάλυψης κρίσιμων ειδικοτήτων και στην ολοκλήρωση μιας κανονικής διαδικασίας προσλήψεων.

Ειδικά όταν επιλέγει το αδιαφανές και εκτός ελέγχου ΑΣΕΠ μοντέλο προσλήψεων που ακολούθησε και στις αστικές συγκοινωνίες με τους πίνακες που ανεβοκατέβαιναν, τα ονόματα υποψηφίων που άλλαζαν σειρά, τους νεοπροσλαμβανόμενους που παραιτούνται.

Η τροπολογία της Ν.Δ. έχει προφανή κατεύθυνση. Εκτός από τις αδιαφανείς διαδικασίες προσλήψεων, παρατείνει και την ελαστικοποίηση των δημοσίων συμβάσεων σε ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ.

Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής ευθύνονται για την κατάρρευση του ΟΣΕ, πλέον χρεώνονται και την αδιαφάνεια στον ΟΣΕ.

Η ώρα του λογαριασμού έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου