Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Λαχαναγορά Ρέντη: «Σε βλέπω να κρυώνεις, αλλά ‘ντάξει, θα ζεστάνει ο καιρός από το Σαββατοκύριακο», έφη ο Πρωθυπουργός σε παραγωγό

Δείτε το video.....
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε την κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, όπου μεταξύ άλλων απαντώντας σε οδηγό φορτηγού, που του είπε χαρακτηριστικά: «Το πετρέλαιο δεν φτουράει» υποστήριξε ότι θα ρίξει τώρα και την τιμή του πετρελαίου. Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με παραγωγούς και χονδρεμπόρους για τις προκλήσεις που έχουν προκαλέσει στην αγορά η παγκόσμια ενεργειακή κρίση και για τις ανατιμήσεις στην αγορά των προϊόντων.

Βρισκόμενος στα γραφεία μιλώντας σε γυναίκες εργαζόμενες, είπε «Δεν πιστεύω να κρυώνετε», ενώ συνέχισε όταν είδε το κλιματιστικό «το μαρτύριο της ζέστης». Μιλώντας σε έναν από τους παραγωγούς του είπε: «Σε βλέπω να κρυώνεις, αλλά ντάξει, θα ζεστάνει ο καιρός από το Σαββατοκύριακο».

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλησίασε τους οδηγούς των φορτηγών ένας εξ’ αυτών του είπε: «Το πετρέλαιο δεν φτουράει». «Γι’ αυτό θα το μειώσουμε τώρα», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Άντε να δούμε, άντε πάμε», συνέχισε ο οδηγός.

\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου