Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Προβληματίζουν οι εικόνες απο το Κατάκολο

 Ξεκινά η τουριστική σεζόν με την άφιξη των πρώτων κρουαζιερόπλοιων και οι συρμοί είναι έτοιμοι να μεταφέρουν τους χιλιαδες επισκέπτες στην Αρχαία Ολυμπία. Η πρώτη όμως επαφή με την χώρα μας είναι απογοητευτική, αν κάποιος δει

τις εικόνες από τις τουαλέτες στην σιδηροδρομική στάση. Χωρίς ρεύμα & νερό η εικόνα του εγκαταλελειμμένου κτιρίου τα λέει όλα. 


Σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες ο σιδηρόδρομος αναπτύσσεται & αποτελεί το κύριο μέσο μεταφοράς επιβατών & εμπορευμάτων. Το 2021 είχε ανακηρυχτεί ως Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων με την Ε.Ε. να δείχνει τον σιδηρόδρομο ως το μέσο για την οικονομική ανάκαμψη. 

Στην Ελλάδα των εξαγγελιών, η εγκατάλειψη κυριαρχεί εδώ & 3 χρόνια. 

Οι εικόνες τα λένε όλα. 

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να συγκινηθούν. Ξέρουμε ότι το στέκι τους ενοχλεί γιατί αναδεικνύει αυτές τις εικόνες, που δεν τιμούν κανένα. Σπεύδουν κατόπιν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που δημοσιεύουμε καθώς είναι φανερό ότι ζούμε στην εποχή της επικοινωνίας (και των εξαγγελιών). 

Κατά τα λοιπά, εξαγγελίες για την ανάπτυξη του τρένου στην Ηλεία έχουμε ακούσει πολλες. 

Ας φροντίσουν άμεσα όλοι να αλλάξει η εικόνα στην περιοχή και ας μπουν δρομολόγια που θα εξυπηρετούν τους τουρίστες σε τακτά διαστήματα. 

12 χρόνια τώρα όμως, μετά το κλείσιμο της Πελοποννήσου, οι σιδηροδρομικοί τις διαβάζουμε και απλά χαμογελάμε……

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου