Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Είναι γεγονός, οι Ρουμάνοι της GRUP FEROVIAR ROMAN (GFR) πραγματοποίησαν δρομολόγιο στην Ελλάδα (pics)

Είναι γεγονός, μετά από σχεδόν 4 χρόνια, οι Ρουμάνοι της GRUP FEROVIAR ROMAN (GFR) πραγματοποίησαν το πρώτο εμπορευματικό δρομολόγιο τους στην Ελλάδα. To metaforespress.gr παρουσιάζει, πρώτο και σε πανελλαδική κλίμακα, φωτογραφίες από το πρώτο δρομολόγιο,
το οποίο, σε συνεργασία με την BRC, αναχώρησε χθες από τα Κούλατα της Βουλγαρίας προς τη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η ελληνική GFR ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2018. Η εταιρεία, η οποία θα δραστηριοποιηθεί – τουλάχιστον σε πρώτη φάση – από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, ανήκει στον Όμιλο GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό σιδηροδρομικό όμιλο στην Ρουμανία.

Πλέον, με την είσοδο της GFR ενισχύεται περαιτέρω ο ανταγωνισμός στις εμπορευματικές μεταφορές, αφού με δικές τους μηχανές έλξης δραστηριοποιούνται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η RCLG, με την αγορά να αναμένει και τις επόμενες κινήσεις της PEARL.


Φώτης Φωτεινός - metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου