Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Απολογητική διάθεση απο τους ψεύτες του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 Σε απολογητική διάθεση πλέον οι ψεύτες του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ,  καθώς σε σημερινή τους ανακοίνωση μιλούν για....

 "πείσματα"   Διευθυντών

Το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκτός απο αναφορές σε πείσματα, υποστηρίζει ότι ... είναι Σωματείο(..).

 Προφανώς είτε το είχαν ξεχάσει οι εκπρόσωποι του και το έγραψαν ή ακόμα χειρότερα βρέθηκαν σε εξαιρετικά  δύσκολη θέση μετά τα τελευταία  ψέματα τους και θεώρησαν πως αντί για δημόσια συγνώμη για αυτά,  πρέπει να μιλήσουν για "πείσματα" ! 

Το πως υπερασπίζεται  όμως ένα Σωματείο, τους εργαζόμενους, όταν δημοσιεύει ψέματα ή όταν οι εκπρόσωποι του αποχωρούν από συναντήσεις (Και πως επιστρέφουν μετά σε αυτές!! - σαν παιδάκια που τους πήραν το γλειφιτζούρι!) γιατί θίχτηκαν επειδή άλλα Σωματεία καταγγέλλουν την εργοδοσία, το έχουν καταλάβει όλοι. 

Όπως και όλοι έχουν καταλάβει  ότι το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει απωθημένα με τους μηχανοδηγούς και ιδιαίτερα με συγκεκριμένα πρόσωπα,  κυρίως με όποιον δεν έχει συμφωνήσει με την δράση του για συνδικαλιστικούς λόγους. 

Τα SMS που γράφει  το στέκι της έλξης και αναπαράγει το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ,  τα γράφει δημόσια γιατί δεν φοβάται κανέναν 13 χρόνια τώρα.

Το στέκι της έλξης, δεν έχει στείλει  ποτέ απειλητικά μηνύματα  και σε κανένα, πόσο μάλλον στους προσωπικούς του αριθμούς. 

Αυτές οι πράξεις είναι ανήθικες και καταδικαστέες.  

ΑΝ  δεν κατάλαβαν καλά  οι εκπρόσωποι του  ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Παρασκευή σε συνάντηση της εργοδοσίας με 3 Σωματείαειπώθηκε ότι υπάρχουν απειλητικά μηνύματα συνδικαλιστών σε στελέχη, τα οποία θα βγούνε στην δημοσιότητα. 

Φανταζόμαστε αυτά τα SMS θα αφορούν την προάσπιση δικαιωμάτων των εργαζομένων και όχι προσωπικές φιλοδοξίες και ρουσφέτια  ή αιτήματα για "εκκαθαρίσεις" όσων δεν συμφωνούν με τις διαθέσεις εργατοπατέρων. 

Καλώντας λοιπόν τους συνδικαλιστές του ΣΕΠ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ να απαντήσουν σε όσα ειπώθηκαν στην τελευταία συνάντηση, τους υποσχόμαστε ότι (επίλογος).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Το να γράφει ένα Σωματείο που εκπροσωπεί μόλις το 35% (και αν) των εργαζομένων σε μια εταιρεία, ότι δεν είναι σε θέση να το αγνοεί η εργοδοσία επειδή είναι το...επιχειρησιακό, ή να ερμηνεύει την θέση της (δεν αποτελεί θέση...), τα λέει όλα! 

Τα Σωματεία που αναπαράγουν σε ανακοινώσεις τους, θέσεις της Διοίκησης λέγονται "Εργοδοτικά". 

Τα Σωματεία που πανηγυρίζουν για την τοποθέτηση Διοικήσεων πως λέγονται. 

Επίλογος > 

   Τα καλύτερα έρχονται (Δημόσιο SMS απο το στέκι-18/5/2024)! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου