Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Βόλος: Σιδηροδρομικός σταθμός “φάντασμα” – Δεν έχει απομακρυνθεί ούτε…πέτρα – Τι κατάσταση επικρατεί 8 μήνες μετά τη κακοκαιρία

Τι και αν έχουν περάσει σχεδόν 8 μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τον Βόλο, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα μέχρι και σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ. Στον ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης ούτε ένα γραμμάριο από τα φερτά υλικά δεν έχει απομακρυνθεί, στο σημείο δίπλα από την οδό Παπαδιαμάντη. Γκρεμισμένοι τοίχοι, αναποδογυρισμένα μηχανήματα, τόνοι φερτών υλικών, είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς περπατώντας στην περιοχή.


Οι εικόνες καταστροφής παραμένουν ίδιες με τις αντίστοιχες του Σεπτέμβρη του 2023 αν και πλέον βαδίζουμε για το καλοκαίρι. Οι εικόνες εγκατάληψης προκαλούν αρνητική εντύπωση σε όσους περνούν καθημερινά από το σημείο, κυρίως όμως στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Το TheNewspaper.gr κατέγραψε μια σειρά από ερωτήματα απλών πολιτών που εστιάζουν κυρίως στο τι περιμένουν οι αρμόδιοι φορείς προκειμένου να προχωρήσουν στην απομάκρυνση των κατεστραμμένων υλικών και τον εξωραϊσμό του χώρου. 




Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε νεκροταφείο τρένων, παρά σε σιδηροδρομικό σταθμό παραπέμπει ο ιστορικός σταθμός του ΟΣΕ στον Βόλο, 8 μήνες μετά τις καταστροφικές πλημύρες στην περιοχή της Μαγνησίας και γενικότερα της Θεσσαλίας.


www.thenewspaper.gr (ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ / THENEWSPAPER.GR)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου