Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Η "φωτιά" σε RB στο Ρέντη και τα ΄ψέματα του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ (φωτό).

Απίστευτη συκοφαντία  απο το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία δείχνει το πως υπονομεύει 

εργαζόμενους λόγω της εμμονής της ΔΑΚΕ με συγκεκριμένα πρόσωπα και κλάδους. 

Γράφοντας ψέματα  ότι δήθεν δεν υπήρχαν μηχανοδηγοί και συνοδοί στο σημείο την ώρα που εκδηλώθηκε η "φωτιά". 

Το στέκι της έλξης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ότι  οι μηχανοδηγοί ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ  ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ σχεδόν ΕΣΒΗΣΑΝ  την "φωτιά" (μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική )  και έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφίες και βίντεο απο επιβάτη,  που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι  και άλλος εργαζόμενος ήταν στο σημείο την ώρα που οι συνάδελφοι μας σβήνανε την φωτιά με την χρήση πυροσβεστήρα απο συρμό, όπως ΚΑΘΑΡΑ φαίνεται. 

Το στέκι της έλξης  με την φωτό που δημοσιεύει σήμερα, ΔΙΑΣΥΡΕΙ το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τον πραγματικό ρόλο του, που δεν είναι άλλος απο το να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ απο τα πραγματικά αίτια των προβλημάτων, στοχοποιώντας κλάδους και εργαζόμενους με τους οποίους η ηγεσία του έχει εμμονή λόγω συνδικαλιστικου και πολιτικού  φανατισμού.

"Η νέα Διοίκηση της Hellenic Train, ας ΔΕΙ με τα ΙΔΙΑ της τα μάτια με ποιους έχει να κάνει".

Όσον αφορά τα τρένα που "μένουν μόνα τους" για σημαντικό χρονικό διάστημα και λειτουργούν "20 ώρες το 24 ωρο". 

Στον σταθμό του Ρέντη υπάρχει φύλαξη 24 ώρες το 24 ώρο, όπως υπάρχει φύλαξη εδώ και 14 χρόνια στους συρμούς DESIRO που μένουν όλο το βράδυ σε λειτουργία αλλά και στα Railbus. 

Το γιατί όμως δεν πάνε Desiro στον Πειραιά 2 χρόνια τώρα, θα πρέπει να το απαντήσει ΧΤΕΣ το Υπουργείο Μεταφορών, που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και χιλιάδες επιβατών ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ καθημερινά.

Θυμίζουμε την περυσινή κουστωδία με τους Δακίτες να συνοδεύουν όσους έχουν την πολιτική ευθύνη για τον σιδηρόδρομο και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σε συρμό μέχρι τον Πειραιά, τις μετέπειτα δηλώσεις για δήθεν άμεση επίλυση του προβλήματος "μετά απο εντολή τους" και βλέπουμε και την φωτό  την χτεσινή.

Η λέξη "φωτιά" δεν γράφτηκε τυχαία σε εισαγωγικά. 

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Έρχονται αποκαλύψεις που ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Το στέκι ήταν, είναι και θα είναι, ο εφιάλτης των   ΨΕΥΤΩΝ! 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου