Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Νέο φιάσκο από την Συμμαχία !

Το ένα λάθος πίσω από το άλλο από τους εκπροσώπους της

Συμμαχίας Μηχανοδηγών (πρώην Νέα Έλξη – Αναγέννηση – ΔΑΚΕ κτλπ). 

Αυτήν την φορά στο στόχαστρο τους μπήκαν οι ιατρικές εξετάσεις των μηχανοδηγών και η καθυστέρηση που υπήρξε  σε αυτές σε μερίδα συναδέλφων μας.

Οι εκπρόσωποι της Συμμαχίας κατήγγειλαν  ότι «έμπειροι» μηχανοδηγοί καθυστερούν να περάσουν ιατρικές εξετάσεις, ΟΧΙ όταν το πρόβλημα αφορούσε αρκετές περιπτώσεις συναδέλφων, αλλά όταν πλησίασε τον στενό κύκλο συμφερόντων τους. 

Όπως πάντα ανακάλυψαν ότι κάποιοι δήθεν δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά, κάποιοι άλλοι τους κυνηγάνε (εδώ και αν γελάμε), ενώ μετά την χτεσινή επιστολή της ΠΕΠΕ που ζήτησε την δημοσιοποίηση των δευτερευουσών ΟΛΩΝ των μηχανοδηγών, κατάλαβαν ότι θα αποκαλυφθούν (όχι ότι δεν τους ξέρουν) στους μηχανοδηγούς και επίσημα και θυμήθηκαν ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα εργασίας στον προγραμματισμό! 

Με λίγα λόγια οι ...Σύμμαχοι παραδέχτηκαν έμμεσα ότι οι συνάδελφοι που απασχολούνται στον τομέα αυτό και τους  κατήγγειλαν  συλήβδην για μεροληψία, δεν έχουν software. 

Εν μια νυκτί ξεχάστηκαν οι  καταγγελίες για ανισοκατανομές και αυτό  μόλις η ΠΕΠΕ ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία! 

Γνωρίζουν πολύ καλά άλλωστε στην Συμμαχία την πραγματικότητα και πως αυτή επανηλλειμένα τους έχει εκθέσει στο σύνολο των συναδέλφων. 

Για τις ιατρικές εξετάσεις, η Συμμαχία Συμφερόντων γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι μετά τα όσα  ΧΥΔΑΙΑ ειπώθηκαν στην Εξεταστική της Βουλής από την Νέα Δημοκρατία για την υγεία του νεκρού συναδέλφου μας και όπου οδήγησαν και την οικογένεια του να στείλει εξώδικο στην Εξεταστική, πολλά νοσηλευτικά ιδρύματα ΔΕΝ δέχονταν να αναλάβουν την διεκπαιρέωση των εξετάσεων. 

Αυτή είναι η συνέπεια, όταν κάποιος απόλυτα υγιής παρουσιάζεται ως σχεδόν ανάπηρος από την Κυβέρνηση που αδιαφορεί/παραπληροφορεί  για επίσημες ιατρικές γνωματεύσεις. 

Και για όσα ειπώθηκαν στην Εξεταστική στην Βουλή, για την υγεία ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ, οι εκπρόσωποι της Συμμαχίας ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΠΟΤΕ. 

Γιατί το Κόμμα και η Κυβέρνηση είναι ΠΑΝΩ απο όλα, μαζί με το ατομικό τους συμφέρον. 

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε και δόθηκε επανεκκίνηση στην διαδικασία.

 Όμως μέχρι να λυθεί, κάποιοι συνάδελφοι  αντιμετώπισαν πρόβλημα με την ανανέωση της άδειας τους και ΟΛΟΙ αντιμετωπίστηκαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. 

Η Συμμαχία μιλά για φιάσκο, παραπληροφορώντας εσκεμμένα και πάλι ενώ στοχοποιεί και συνάδελφο μας, ΧΥΔΑΙΑ.  

Περιμένουμε τον  τον wanabe ηγέτη   να κάνει τις ενέργειες που διαφημίζει για να «δικαιωθεί» για την ταλαιπωρία του. 

 Ξέρει από δικαιώσεις άλλωστε, καθώς το 2016  δικαιώθηκε σε άλλη υπόθεση που εκκρεμούσε απο το 2012. (Κανείς δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται.)

Τέλος και αναφορικά με το τροχαίο υλικό και τις καταγγελίες, αναρωτιόμαστε. 

Γιατί για  ότι συμβαίνει στην Λειτουργία φταίνε για τους εκπροσώπους της Συμμαχίας «τα στελέχη της Διεύθυνσης». 

Για ότι συμβαίνει με την συντήρηση των τρένων ποιος φταίει άραγε; 

 Κανένα στέλεχος προφανώς, γιατί εκεί ….ο Κυβερνητισμός και τα ρουσφέτια κάνουν  πάρτι κανονικό και τα αποτελέσματα είναι ορατά στην καθημερινότητα των μηχανοδηγών.

Αυτόν τον Κυβερνητισμό και αυτά τα ρουσφέτια προσπαθούν να επιβάλουν και σε άλλες δομές, αλλά αποτυγχάνουν παταγωδώς διαρκώς, γιατί τα ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ στοιχεία αποδεικνύουν ότι τα  κίνητρα είναι απόλυτα ιδιοτελή. 

Ποιος ξεχνά όσους μετά απο κάθε Διοικητική αλλαγή πανηγύριζαν γιατί "έρχονται" ως Κυβερνητικοί και μετά απο λίγο καιρό τα ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ στοιχεία αποκάλυπταν, την ιδιοτέλεια των καταγγελιών τους;

Οι "Σύμμαχοι" ΔΕΝ  μπορούν να ονοματίσουν ΜΙΑ περίπτωση «αδικίας» χρόνια τώρα (ΕΣΤΩ ΜΙΑ)

Το μεγαλύτερο όμως φιάσκο, είναι αυτό που προκάλεσαν οι ίδιοι στον εαυτό τους, όταν ως απόλυτη μειοψηφία στην ΠΕΠΕ  δήλωσαν πως θα απέχουν απο τις συνεδριάσεις του ΔΣ, αναφορά που προκάλεσε και ΔΗΜΟΣΙΑ σχόλια  δυσφορίας, απο ιστορικά  στελέχη της παράταξης τους.

Τέτοιο ΦΙΑΣΚΟ όντως δεν έχει ξαναυπάρξει!!!!!!!

Το στέκι της έλξης  - Το blog των μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου