Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Διαφωνία Περιφερειάρχη - Κινήματος Διάσωσης και Επαναλειτουργίας του Τρένου στην Πελοπόννησο

 Την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 δεκαμελές κλιμάκιο από το ΚΙΔΕΣΙΠ  είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχό στην έδρα της Περιφερειακής Αρχής στην Τρίπολη. 

Από πλευράς του ΚΙΔΕΣΙΠ κατατέθηκε και σχετικό υπόμνημα, το οποίο έχει ήδη δημοσιευτεί, σχετικά με την ανάγκη λήψης επειγόντων μέτρων με τη συνδρομή και της Περιφερειακής Αρχής στη διάσωση της καταστρεφόμενης γραμμής και άλλων εγκαταστάσεων. 

Κατά τη μακρά  συζήτηση υπήρξε αντιπαράθεση απόψεων από την οποία προέκυψε διαφωνία σχετικά με την υπόθεση χειρισμού του ζητήματος. Από την πλευρά της η Περιφερειακή Αρχή ήταν αρνητική στη χρηματοδότηση δράσεων ή στην  ανάληψη  συγκεκριμένων πρωτοβουλιών προκειμένου να υπάρξει συντονισμός των αρμόδιων κέντρων στη λήψη κρίσιμων προληπτικών μέτρων για τη διάσωση του Πελοποννησιακού σιδηροδρόμου. 

Το ΚΙΔΕΣΙΠ ( ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) δηλώνει ότι συνεχίζει τον αγώνα του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου