Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Τέμπη: Η άγνωστη σύσκεψη λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα και το «μπάζωμα»

 Οι ισχυρισμοί των συγγενών δεν απέχουν από την πραγματικότητα σύμφωνα και με τις νέες αποκαλύψεις. Εξελίξεις για την τραγωδία στα Τέμπη αναμένονται μετά τα νέα στοιχεία που έρχονται να φωτίσουν άγνωστες πτυχές του σιδηροδρομικού δυστυχήματος με τους 57 νεκρούς.

Από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς των θυμάτων μιλούσαν για ένα σοβαρό κενό που πρόκυπτε σχετικά με την πρωτοβουλία για το ζήτημα του «μπαζώματος» του σημείου όπου συνέβη το δυστύχημα στα Τέμπη. Μάλιστα επέμεναν ότι το σημείο της τραγωδίας «μπαζώθηκε» με πρόθεση πολιτικών προσώπων για να καταστραφούν στοιχεία, ισχυρισμό που απορρίπτει η κυβέρνηση.

Η άγνωστη σύσκεψη

Όπως προκύπτει από νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, το βράδυ της 3 ης Μαρτίου, έγινε μια άγνωστη μέχρι τώρα σύσκεψη, όπου συζητήθηκε το λεγόμενο «μπάζωμα

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο τότε περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, ο τότε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς αλλά και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής αλλά και εκπρόσωπος της Hellenic Train.

Η αιτιολογία

Η πρόταση της πλήρους διαμόρφωσης του χώρου των Τεμπών υπήρξε με επίκληση την άμεση έναρξη των δρομολογίων των τρένων, όπως ειπώθηκε τότε, και έτσι ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα η διαδικασία. Και ενώ έγινε όλη η διαδικασία μεταξύ 4ης και 6ης Μαρτίου τα δρομολόγια των τρένων ξεκίνησαν αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου. Ωστόσο ούτε ο κ. Αγοραστός είχε αναφέρει κάτι στο υπόμνημά του αλλά ούτε ο κ. Τριαντόπουλος είχε αναφέρει κάτι για αυτήν τη σύσκεψη στη Βουλή.

Μάλιστα σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, στελέχη της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣΑ επιβεβαίωσαν τη συνάντηση.

www.ethnos.gr 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MEGA ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου