Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Οι δημοφιλέστερες αναρτήσεις του Απρίλη ....

Ξεπέρασε και το μήνα Απρίλιο τις 73.000 επισκέψεις το blog μας , αν και κινηθήκαμε χαλαρά την Μεγάλη Εβδομάδα (φαίνεται και στο γράφημα δίπλακαι είχαμε και λιγότερες αναρτήσεις απο τον προηγούμενο μήνα (169 μόλις) ! Ωστόσο την τελευταία εβδομάδα το στέκι κυριολεκτικά χτύπησε ταβάνι αφού καθημερινά σχεδόν είχαμε πάνω απο 3.000 κλικ , αποδεικνύοντας την
δίψα των σιδηροδρομικών για ενημέρωση γύρω απο τα θέματα της Σύμβασης αλλά και των μηχανοδηγών για όσα συζητήθηκαν στο ΔΣ της ΠΕΠΕ ! 

Δείτε τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις του μήνα Απριλίου 

Για το διάστημα απο 01 Απριλίου εως 30 του ίδιου μήνα 

Πάνω απο 900 σιδηροδρομικοί ενημερώθηκαν για το θέμα της ανάσυρσις της Δ/Η 032 , ενώ πάνω απο 750 διάβασαν την επιστολή των συναδέλφων που είχαν αναλάβει την επιχείρηση προς τον ...Τουρλή Πασά και  ΘοδωρόΜπεη! 

Η αλλαγή κλιμακίου στους πτυχιούχους ΤΕΙ , επίσης διαβάστηκε απο 600 και πλέον αναγνώστες , ενώ η πλάκα που κάναμε την Πρωταπριλιά στον αγαπημένο μας Διευθυντή έσπασε τα κοντέρ με πάνω απο 650 αναγνώστες , αποδεικνύοντας ότι τελικά οι σιδηροδρομικοί έχουν χιούμορ !

Φυσικά όπως βλέπετε , και θα δείτε και στην επόμενη εικόνα με τις αναρτήσεις της τελευταίας βδομάδας που χτυπήσε κόκκινο το blog , το θέμα της ΣΣΕ κυριαρχεί !
Πάνω απο 580 διάβασαν την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που έκανε το στέκι για το θέμα των απολύσεων , ενώ το σχέδιο της Σύμβασης διαβάστηκε απο 480+ σιδηροδρομικούς και μηχανοδηγούς .

Παρακάτω η εικόνα με τις αναρτήσεις της τελευταίας εβδομάδας 

Ξεχωρίζουν οι αναρτήσεις του συνάδελφου Γενιδούνια για την στήριξη των απολύσεων απο ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ Έλξης , και αυτή που έκανε για την συκοφαντία που θεωρεί πως πήγε να στήσει η ΔΑΚΕ σε βάρος του για το θέμα της στάσης του στην ΣΣΕ το 2011.

Ξεχωρίζει και η τοποθέτηση στο στέκι  του συναδέλφου Λεβέντη Θανάση για το θέμα των δήθεων επιδομάτων στον ΟΣΕ , ανάρτηση που αναπαράχθηκε απο ενημερωτικά site , αποκαθιστώντας έγκαιρα και έγκυρα  την αλήθεια για όσα ακούγονταν μέχρι εκείνη την στιγμή .

Τέλος το θέμα με τα παιχνίδια στην επιστροφή των μεταταχθέντων μηχανοδηγών κέντρισε το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας την τελευταία βδομάδα ( και έκανε και ην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να σοβαρευτεί στο θέμα ) , καθώς και τα θέμα με το ασφαλιστικό .

Θα επαναλάβουμε ότι η δύναμη μας είναι οι αναγνώστες μας , όλοι οι σιδηροδρομικοί που μας ζητούν να συνεχίσουμε την καθημερινή ενημέρωση τους πέρα απο σκοπιμότητες και αντιπαλότητες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όσους εμπιστεύονται το στέκι για να δημοσιοποιούνται οι απόψεις τους και ιδιαίτερα τον συνάδελφο Δράκο Γιώργο ,υποχρεωτικά μεταταχθέντα μηχανοδηγό,  οι επιστολές του οποίου έκαναν μεγάλη αίσθηση  και διαβάστηκαν απο 400 και πλέον σιδηροδρομικούς και μηχανοδηγούς όπως βλέπετε και παρακάτω !

Καλό μήνα σε όλους με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε ακόμα ποιο δυνατά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου