Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η επανάσταση του αυτονόητου !

Δεν αντέχουμε να μην το πούμε γιατί δεν πιστεύουμε αυτά που διαβάζουμε !
Το στέκι της έλξης  στις εκλογές στον Πολιτιστικό κατηγορήθηκε ανοικτά απο πολλούς ( μέχρι και τηλέφωνα μας πέρνανε κορυφαίοι συνδικαλιστές ) γιατί
τολμήσαμε και γράψαμε ότι στην πραγματικότητα τα ψηφοδέλτια στηρίζονταν απο παρατάξεις ( πλην της ΔΕΣΚ που κατέβηκε σαν ΔΕΣΚ ).


Συγκεκριμένα ,  είχαμε γράψει την 1η Μάη ( κλικ εδώ ) ότι .... οι παρατάξεις δεν κατάφεραν να τα βρουν ούτε στον Πολιτισμό  και να έχουμε ενιαίο ψηφοδέλτιο και έτσι άλλαξαν τα ονόματα τους και επειδή γράψαμε ότι αλλάζουν όνομα κατηγορηθήκαμε άρδην....

Σήμερα λοιπόν και αφού έκλεισαν οι κάλπες και βγήκαν τα αποτελέσματα ΟΛΑ τα blogs θυμήθηκαν ότι υπήρχαν τελικά και ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ και Δίκτυο και ΠΑΜΕ .

Ε μετά , φταίμε να λέμε ότι , ΕΜΕΙΣ , ΔΕΝ υποτιμάμε την νοημοσύνη των σιδηροδρομικών και για αυτό καθημερινά μας διαβάζουν ΟΛΟΙ.

Το στέκι της Έλξης εύχεται σε όλους τους εκλεγέντες καλή επιτυχία και μακάρι να είναι πολλοί όσοι θα ασχοληθούν με τα πολιτιστικά ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου