Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Τι συμβαίνει στην Γερμανία αν επιβάτης τραβήξει την πέδη ανάγκης αδικαιολόγητα (κ απειλήσει το προσωπικό κίνησης);

Στην Ελλάδα τι θα γινόταν; 
Το περιστατικό συνέβη όταν άντρας τράβηξε την πέδηση έκτακτης ανάγκης σε ICE μετά από καυγά γιά τη θέση.Συνέβη το Σάββατο μεταξύ Ulm καί Augsburg. Ένας 37χρονος άντρας λογομάχησε με επιβάτες επειδή αρνήθηκε να σηκωθεί από αριθμημένη θέση καί τράβηξε την πέδηση έκτακτης ανάγκης ενώ το ICE είχε αναπτύξει ταχύτητα 130χμ/ω. 
Η ενέργεια αυτή προκάλεσε
καθυστέρηση 15 λεπτών. 
Στον σιδηροδρομικό σταθμό τού Ulm ο άντρας αρνήθηκε να αποβιβαστεί καί απείλησε την συνοδό τού ICE λέγοντας πως έχει πάνω του μαχαίρι αλλά συνελλήφθη άμεσα από την αστυνομία. 
Η ομοσπονδιακή αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν βρέθηκε πάνω του μαχαίρι καί δεν ήταν κάτω από την επήρεια αλκοόλ. 

Ο δράστης διώκεται γιά απειλή,άσκοπη χρήση εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης καί επικίνδυνη παρέμβαση στην κυκλοφορία τού σιδηροδρομικού δικτύου.

Δικό μας σχόλιο 

Στην Ελλάδα το πολύ πολύ να του δίναμε και ένα τσάμπα εισιτήριο (γιατί Δημόσιο είστε και πάντα εσείς φταίτε )και να βγάζαμε και στα κανάλια τον συνοδό απο την κίνηση γιατί θα υποστήριζε ο επιβάτης ότι του φέρθηκε "άσχημα".

Αλλά είπαμε στην Ελλάδα.
Εκεί που υπάρχει σιδηροδρομική παιδεία, συμβαίνουν τα αυτονόητα.

Το στέκι της Έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου