Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Σιδηροδρομική γραμμή συνδέει την Ισπανία με την Κίνα

Η μεγαλύτερη σιδηροδρομική γραμμή στον κόσμο είναι γεγονός και συνδέει την Κίνα με την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Ισπανία.
Η νέα γραμμή που εγκαινιάστηκε σε πανηγυρικό κλίμα, έχει μήκος 16.156 μιλίων και έχει ως αφετηρία της
τις ακτές της Κίνας στον Ειρηνικό Ωκεανό, στην πόλη Γιβού.

Διατρέχει το Καζακστάν, φτάνει στη Ρωσία όπου «σταθμεύει» στη Μόσχα και συνεχίζει για τη Λευκορωσία και την Πολωνία, διασχίζει τη Γερμανία και τη Γαλλία, και καταλήγει στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη.

Ο πρώτος συρμός που πραγματοποίησε το ταξίδι με επιστροφή, χρειάστηκε διάστημα τεσσάρων μηνών και μετέφερε 82 εμπορευματοκιβώτια, τα οποία περιείχαν κυρίως φθηνά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η σιδηροδρομική σύνδεση της Κίνας με την Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τον όγκο των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο αγορών, οι οποίες ανέρχονται ήδη στο ένα δισ. ευρώ την ημέρα.

www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου