Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Στο Σύνταγμα όρθιοι ή στα τέσσερα (video που τα λέει ΟΛΑ) ;

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν εχτές το Σύνταγμα,τον Λευκό Πύργο και πολλές άλλες πλατείες  σε συγκεντρώσεις που έστειλαν σαφές μήνυμα τόσο στην Ελληνική Κυβέρνηση όσο και στους Ευρωπαίους ¨εταίρους¨ του ιερατείου των Βρυξελλών.Συγκρίνουμε την χτεσινοβραδυνή εικόνα με τις απίστευτες δηλώσεις πρώην υπουργού για το πως γινόταν η διαπραγμάτευση στα 5 χρόνια του μνημονίου!
Ένα αποκαλυπτικό video που δημοσιεύει το στέκι της έλξης και δίνει σαφή απάντηση σε όσους στήριξαν τα μνημόνια.Δείτε το παρακάτω >



Εικόνα απο τον Λευκό Πύργο χτες















Πάτρα















Καλαμάτα



















Εμείς το ξαναγράφουμε....Οι εκλογές δεν αλλάζουν τα πράγματα απο μόνες τους αν δεν συμμετέχει ο κόσμος στις εξελίξεις που το αφορούν.

Πάντως σίγουρα προτιμούμε να είμαστε όρθιοι , παρά να περιμένουμε στα...τέσσερα.

ΔΕΝ ξεχνάμε ποτέ εδώ στο στέκι ότι το θέμα μας είναι η ταξική πάλη και όχι η πάλη μεταξύ των εθνών (όπως θέλει να παρουσιάζεται απο κάποιους η κατάσταση).
Υπάρχουν τα αφεντικά και εμείς.
Ο καθένας διαλέγει την πλευρά και δίνει τον αγώνα του, χαράζει την πορεία του.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Οι λαοί ποτέ δεν είχαν και δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα!

    Οι πολιτικές διχάζουν τους λαούς και όπως η Ιστορία έχει καταγράψει, οι πόλεμοι είτε οικονομικοί είτε στρατιωτικοί, ποτέ δεν οφέλησαν την ανθρωπότητα!! Αντίθετα, πισωγυρίσαν τον πολιτισμό, την επιστήμη, τις τέχνες και εξυπηρέτησαν μόνο τα οικονομικά και επεκτατικά -γεωπολιτικά συμφέροντα των πλουτοκρατών και των "δυνατών της γης" που θέλουν τους λαούς καταπιεσμένους και πεινασμένους, εχθρούς μεταξύ τους, ώστε να πραγματοποιούνται οι σκοποί των δυναστών.

    Οι Ελληνες, όπως έχει καταγράψει η Ιστορία, ξέρουμε πότε να επαναστατούμε και πότε να νικάμε.

    Πιστέυω ότι και στις μέρες που ζούμε, ο ελληνικός λαός με την καθολική αντίστασή του, θα ανατρέψει τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων που σκοπό έχουν την αφαίμαξη και τον αφανισμό μας.

    Οι αγώνες τώρα ξεκινάνε...

    Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή