Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Η ερώτηση που δεν απαντήθηκε χτες στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΣ

Πολλά τα ερωτηματικά για ένα θέμα στο οποίο και εμείς έχουμε αναφερθεί. Πιο συγκεκριμένα αυτο που δεν απαντήθηκε ούτε χτες είναι το γιατί
ενώ η Ομοσπονδία είχε πάρει ομόφωνη απάντηση για να καταθέσει αγωγή για την μείωση του 25% απο το 2013 αυτή δεν  έγινε ποτέ.
Το θέμα επανέφερε ο συνάδελφος Ανδρέας Μπούρας (ΔΙΚΤΥΟ) αλλά απάντηση δεν δόθηκε ούτε αυτήν φορά....

Το στέκι της έλξης 

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς, η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονά.

    Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα αλλά πλέον πρέπει και οι εργαζόμενοι να μάθουν : "'τώρα που δεν ήρθαν οι βάρβαροι.... οι άνθρωποι αυτοί ήταν μια κάποια λύση" που κωλύονται στην ΠΟΣ και δεν προχωράνε στην αγωγή;;; Μήπως θέλουν "'να περιμένουν πάλι τους βαρβάρους;;; Αυτοί χάθηκαν, δεν μπήκαν καν στην πόλη"!!

    Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή