Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Η ΠΟΣ επιβεβαιώνει το στέκι της έλξης για τους ΥΕ συναδέλφους

Με σημερινή της επιστολή η Ομοσπονδία ζητά απο τις εταιρείες του Ομίλου να αναστείλουν την εφαρμογή του άρθρου  για την ένταξη των ΔΕ συναδέλφων στην κατηγορία ΥΕ,όπως πρώτο αποκάλυψε το στέκι της έλξης. Διαβάζουμε την επιστολή : 

 Με το υπ΄αριθ.πρωτ. 13666/21-4-2016 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής
Ανασυγκρότησης προς τις αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας – το οποίο σας επισυνάπτουμε – και εν όψει της επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης, ζητείται όπως αναστείλουν την εφαρμογή άρθρων του ν.4354/2015.

     Επειδή τα άρθρα αυτά, αφορούν και τους Σιδηροδρομικούς, για λόγους ισονομίας και δικαιοσύνης ζητάμε πρώτον την αναστολή εφαρμογής τους και δεύτερον να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να συμπεριληφθούν στην επικείμενη νομοθετική ρύθμιση και οι εργαζόμενοι στις Σιδηροδρομικές Εταιρείες.


   Ο Πρόεδρος                                              Ο Γενικός Γραμματέας

            ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                            ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου