Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ο Βασίλης Τουρλής έδωσε την τροπολογία στην ΑΣΚΕ

Τα όσα γράφουμε για αυτόν που έκανε την διαροή μπορούν να επιβεβαιωθούν απο κορυφαίο συνδικαλιστή της ΠΟΣ.
Σύμφωνα με τα όσα πληροφορηθήκαμε , ο Βασίλης Τουρλής έδωσε την τροπολογία στην ΑΣΚΕ προκειμένου να την δημοσιεύσει. Ο Γ.Γραμματέας της ΠΕΠΕ και  μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣ με την παράταξη της ΔΑΚΕ έκανε την ενέργεια αυτή χωρίς να ενημερώσει προηγουμένως κανένα απο το Σωματείο μας. Αποδεικνύεται πλέον με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι

ο συνάδελφος Τουρλής θέλει να κωλυσιεργήσει  την προσπάθεια υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας αφού είναι αυτονόητο ότι  τέτοια κείμενα που παραδίδονται κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης και δημοσιοποιούνται δημιουργούν πρόβλημα σε αυτήν.

Ο Γραμματέας του Σωματείου ΔΕΝ ενημέρωσε ΚΑΝΕΝΑ για αυτήν του την ενέργεια ΑΠΟΔΕΙΞΗ του ότι εξακολουθεί να χαράσσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πολιτική αδιαφορώντας για τα συμφέροντα των συναδέλφων. ΑΡΝΕΙΤΑΙ να κατανοήσει ότι οι μηχανοδηγοί πριν 10 μήνες καταδίκασαν την αποτυχημένη πολιτική του που οδήγησε τον κλάδο στα σημερινά αδιέξοδα.
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι οι καθημερινοί εμετικοί χαρακτηρισμοί του εκπροσώπου της ΑΣΚΕ αλλά και η άρνηση και η κάλυψη που παρείχε στην κούφια καταγγελία της ΑΣΚΕ η ΔΑΚΕ, για τα οικονομικά του ΤΑΠΕΛ είναι προϊόν συνεννόησης  2 ανθρώπων που τρέφουν αβυσαλέο προσωπικό μένος σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων.

ΑΝ ο συνάδελφος Τουρλής δεν συμφωνούσε με την τροπολογία θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο του Σωματείου και να ζητήσει να γίνει επιστολή για το θέμα.

Αντί για αυτό έκανε ότι ο ίδιος θεωρούσε ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ του σωστό.
ΟΦΕΙΛΕ να ενημερώσει τις υπόλοιπες παρατάξεις οι οποίες ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ θα ζητούσαν να μην γίνει καμία δημοσιοποίηση του κειμένου.

Όσοι επενδύουν στην αποτυχία του Σωματείου μας,να γνωρίζουν όμως πολύ καλά ότι αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Αν ο συνάδελφος Τουρλής και η παράταξη του θέλουν να ενημερώσουν τους σιδηροδρομικούς και για αυτόν τον σκοπό διαρέουν τέτοια κείμενα , ας εξηγήσουν ΓΙΑΤΙ δεν έδωσε στην δημοσιότητα άλλο κείμενο που στάλθηκε μέσα στην εβδομάδα για την ΣΣΕ σε ΟΛΟΥΣ τους συνδικαλιστές.
Αλλά εκεί "το ξέχασαν" φαίνεται.....

Επίσης θα πρέπει να αναφερθούμε και στην παραφιλολογία που έχει προκύψει για το θέμα των χιλιομέτρων που ΘΑ κοπούν απο τους γνωστούς παπαγάλους.
ΚΑΝΕΝΑ τέτοιο θέμα δεν προκύπτει απο πουθενά.
Όσοι καλλιεργούν αυτές τις λογικές στους χώρους εργασίας είναι ακριβώς ίδιοι με αυτούς που λέγανε ότι το ενιαίο ΘΑ μας κόψει 500 Ευρώ.
Τους βλέπετε καθημερινά στο πως προσπαθούν να τα παρουσιάσουν όπως θέλουν....
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Μια ζωή τα ίδια.Σήμερα αποκαλύφθηκε και ποιος είπε στον Τράγκα της έλξης για την κατάργηση του δρομολογίου των .26 στον Προαστιακό.
    Συμπέρασμα.Όσοι κινούνται στο σκοτάδι,είναι ίδιοι με αυτούς που δεν τολμάνε να πουν δημόσια την άποψη τους.
    Αν νομίζει ο Γραμματέας ότι δεν τον έχουν πάρει χαμπάρι οι μηχανοδηγοί,μάλλον ζεί σε ένα άλλο κόσμο.
    Σε αυτόν που το 2013 χάναμε 45% του μισθού με το ενιαίο και ο ίδιος κοίταζε τους αετούς που πετάνε ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή