Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ρατσισμός απο εκλεγμένο μέλος της ΠΑΣΚ-Σ στο Σωματείο Πελοποννήσου.....

Η...δημοκρατική παράταξη της ΠΑΣΚ οφείλει να πάρει θέση για τα όσα μεταφέρει με επιστολή του το μέλος του Δ.Σ. του Σ.Σ. Πελοποννήσου, Δημήτρης Σταματελόπουλος. Διαβάζουμε : 

Με λυπη μου στις  19/4/2016 στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πελοποννησιακου άκουσα ρατσιστικές δηλώσεις από συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ. Συγκεκριμένα όταν έγινε αναφορά στην βοήθεια που θα
δοθεί από την Π.Ο.Σ για τον καταυλισμό της Ριτσωνας ακούστηκε η φράση  "εγώ δεν συμφωνώ να δοθεί βοήθεια σε Αφγανους"  

Αυτά τα σημαδια ρατσισμού μέσα σ ένα σωματείο να ακούγεται από συνδικαλιστη εκλεγμενο όχι από Χρυσή Αυγή αλλά από μια παράταξη δημοκρατική όπως είναι η ΠΑΣΚΕ είναι πολύ ανησυχιτικο. 
Δείχνει ότι προκειμένου να εξασφαλίστουν κάποιοι ψήφοι στις πρόσφατες εκλογές, δεν μπορούν να ελέγχουν μετά τους συνδικαλιστες τους......Το τίμημα θα το πληρώσουμε ακριβά όλοι μαζί οι εργαζόμενοι..... 
Θα επιθυμούσα η παράταξη της ΠΑΣΚΕ να λάβει θέση για το συγκεκριμένο επεισόδιο, αν συμφωνεί με το μέλος της η ΟΧΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου