Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ανεπιτυχώς προσπάθησε ο Πρόεδρος του Θεσσαλικού ...


Σε μια ακατανόητη τοποθέτηση προχώρησε σήμερα ο συνάδελφος Νικολάου στο ΔΣ της ΠΟΣ,προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφαση της ΠΑΣΚ για την διαγραφή του Γιάννη Αντωνιάδη. Ο συνάδελφος επιχείρησε

να ταυτίσει την χτεσινή μας ανάρτηση με τίτλο"μαύρη σελίδα στην ιστορία του σιδηροδρομικού συνδικάτου", με κάτι που μόνο ο ίδιος προφανώς διάβασε και έφερε τίτλο μαύρη σελίδα στην ιστορία του σιδηροδρόμου!

Προχωρόντας την σκέψη του, που λογικά αποτελεί αποκύημα της νοσηρής του φαντασίας, είπε πως μαύρη σελίδα του σιδηροδρόμου θα αποτελούσε μια μέρα που θα συνέβαινε κάποιο ατύχημα. Ποιος άραγε διαφωνεί με αυτό αναρωτιόμαστε.
Αλλά και ποιος μίλησε για μαύρη σελίδα στον σιδηρόδρομο.Εκτός αν νομίζει ο συνάδελφος ότι, στο όνομα των αποφάσεων του, χαρακτηρίζεται όλος ο σιδηρόδρομος.Ένας παραλληλισμός που ειλικρινά είναι ακατανόητος σε εμάς.
Τι δουλειά έχει άραγε ο παραλληλισμός με τα ΜΑΥΡΑ συνδικαλιστικά δρώμενα στον σιδηρόδρομο, με την πορεία του σιδηροδρόμου; 
Προφανώς καμία,απλά προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της -φασιστικής νοοτροπίας όπως είπαν  ΔΗΜΟΣΙΑ μέλη του Θεσσαλικού- πράξης του,χρησιμοποιώντας την ανάρτηση μας. Για αυτό δεν είπε τίποτα ο συνάδελφος. Για αυτήν την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ νοοτροπία που κατηγορήθηκε απο μέλη του ίδιου του του Σωματείου,βάλαμε τον τίτλο ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΚ-Σ.

Ας είναι λίγο ποιο προσεκτικός όμως και ας διαβάσει αυτά που γράφουμε, όχι αυτά που φαντάζεται ότι γράφουμε.
Γιατί για άλλη μια φορά -χωρίς να κατανομάσει όμως- μίλησε για "κάποιους" που έδωσαν τελευταία στην δημοσιότητα σιδηροδρομικό συμβάν. Μάλιστα αν καταλάβαμε καλά πρόκειται για δήθεν "συμβάν" που δόθηκε στην δημοσιότητα και  το οποίο συνέβη την ημέρα που εργαζόταν σε προκείμενο σταθμό (δεν γνωρίζουμε αν ήταν και στην βάρδια του).
Εμείς απλά του θυμίζουμε ότι η ΠΕΠΕ έχει ΟΜΟΦΩΝΑ στην τελευταία συνεδρίαση της, αποφασίσει να στηρίξει αγωγή συναδέλφου μηχανοδηγού ενάντια σε δημοσιεύματα που παραπληροφορούν το αναγνωστικό κοινό για τυχόν συμβάντα.
Συνάδελφε Νικολάου,το Σωματείο μας  θα μάθει ποιος και τι έδωσε, να είσαι σίγουρος.
Αλλά δεν κατανοούμε την αγωνία σου,επειδή δεν γράφτηκε όπως είπες κάτι για αυτό το θέμα.Προφανώς θα ήθελες να αναπαράγουμε οτιδήποτε σκουπίδι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. 
Πληροφορίες που παρουσίαζαν το άσπρο -μαύρο (τυχαία άραγε;;).
Ελπίζουμε να μην βρούμε μπροστά μας,όταν μάθουμε τι και πως- κάποιον , απο όλους αυτούς που το παίζουν δικαστές χωρίς να κατονομάζουν τίποτα προσπαθώντας να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου