Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ισπανία: Πιθανόν λόγω υπερβολικής ταχύτητας ο εκτροχιασμός του τραίνου.


Η υπερβολική ταχύτητα είναι πιθανότατα η αιτία πίσω από τον εκτροχιασμό του τραίνου στην βόρεια Ισπανία, που στοίχισε την ζωή σε 4 ανθρώπους την Παρασκευή, όπως δήλωσε η δήμαρχος της περιοχής Ο Πορίννο, Έβα Γκαρσία.

Το τρένο, βγήκε από τις ράγες προσκρούοντας στο τοίχωμα μίας γέφυρας, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους ο ένας εκ των δύο οδηγών (Πορτογάλος), δύο Ισπανοί επιβάτες και ένας Αμερικανός. Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν ακόμη 47 επιβάτες. 

Οι διασώστες ανέκτησαν σε καλή κατάσταση τον καταγραφέα συμβάντων του τραίνου («μαύρο κουτί») και τον παρέδωσαν στις δικαστικές αρχές της μικρής πόλης Ο Πορρίνο. «Εξετάζουμε όλα τα πιθανά σενάρια του δυστυχήματος, αλλά το πιο πιθανό είναι η μεγάλη ταχύτητα», είπε η Γκαρσία. Τόνισε ωστόσο πως οποιαδήποτε τελικά συμπεράσματα θα ανακοινωθούν μετά το τέλος των ερευνών. 

Το τραίνο, που είχε ξεκινήσει από το Βίγκο της Ισπανίας με προορισμό Πόρτο της Προτογαλίας, είχε περάσει από τακτική, γενική συντήρηση τον Μάιο, σύμφωνα με τις ισπανικές αρχές, ενώ και ο Πορτογάλος επικεφαλής του σιδηροδρομικού δικτύου επιβεβαιώνει πως το όχημα βρισκόταν σε «άψογη κατάσταση»

Www.skai.Gr Πάνος Σάκκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου