Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Δελτίο Τύπου ΠΕΣΟΣΕ

Καταγγέλλουμε την λογική της κυβέρνησης που η πολιτική της απαρτίζεται από τις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ(εκτός της ΜΕΙΩΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, της ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, της ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ
ΤΟΥ ΛΑΟΥ κ.λ.π.)  τώρα που  μπαίνουν στο νέο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και η ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ-ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ-ΔΕΗ-ΕΛΒΟ-ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. για 99 χρόνια  κατεντολήν των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ . Συνεπώς το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  της δημόσιας περιουσίας συνεχίζεται σε μείζονα βαθμό. Με αποτέλεσμα η χώρα μας να βυθίζεται, και το τρένο της αβύσσου να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την κόλαση, είναι πλέον δεδομένος. Αφού λοιπόν έχουν κανιβαλίσσει  τον κοινωνικό  ιστό που πλέον είναι αδύνατον να αντισταθεί, η χώρα μας βρίσκεται υπό εξάτμιση. Ο κυβερνητικός αμοραλισμός στο μεγαλείο του!!!!!!!!!!  
             
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
                       
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
              Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας  
      
     ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ                                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου