Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα μήνα αργότερα το πάγωμα για την ένταξη των πτυχιούχων Τ.Ε.

Όπως πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι χτες, παρά το ότι η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε συμφωνήσει για το πάγωμα και τον επανυπολογισμό των κρατήσεων σε όσους είχαν
αρνητικές επιπτώσεις απο την πρόσφατη ένταξη των πτυχιούχων Τ.Ε, τελικά το θέμα δεν υλοποιήθηκε και το πάγωμα θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου.

Οι 3 συνάδελφοι μας στην έλξη θα δούν και αυτόν τον μήνα τις ίδιες κρατήσεις στα εξοφλητικά τους,.
Το θέμα χτες δημιούργησε -απολύτως λογικά- θυμό με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να υποστηρίζει ότι η εντολή είχε δοθεί κανονικά στην αρμόδια υπηρεσία (ΔΟΥ)και δεν υλοποιήθηκε με ευθύνη της Διεύθυνσης.
Όταν διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα δεν είχε λυθεί,δεν μπορούσαν να γίνουν αλλαγές καθώς το σύστημα είχε τρέξει την μισθοδοσία.
Εμείς ωστόσο δεν θα παίξουμε στο παιχνίδι καλού - κακού μπάτσου.
Εμείς απλά θα πούμε ότι αυτά τα φαινόμενα, δεν βοηθούν κανένα.
Και φυσικά δεν πιστεύουμε όσους σήμερα κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα για το θέμα,όταν μόλις πριν μερικούς μήνες απαιτούσαν την πλήρη και κατά γράμμα εφαρμογή του Νόμου, ακόμα και για αυτούς που είχαν υποστεί μειώσεις που σήκωναν πολύ συζήτηση.
Πρακτικά υπάρχουν, στο Σωματείο τα έχουμε....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου