Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

H ΠΕΠΕ στηρίζει την πρωτοβουλία πολιτών για την επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα

Μετά την περυσινή πρωτοβουλία από το Σωματείο μας  για τον Προαστιακό Καλαμάτας και την επικοινωνία συμπολιτών μας με το Προεδρείο του Σωματείου μας, εστάλη επιστολή στήριξης στην Πρωτοβουλία πολιτών για την επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα αλλά και σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Διαβάζουμε:

Το Σωματείο μας διαχρονικά υποστηρίζει την ανάπτυξη του Ελληνικού Σιδηροδρόμου και τη σύνδεσή του με όλα τα αστικά κέντρα στην Περιφέρεια.
Στο πλαίσιο αυτό, πάγια θέση του Σωματείου μας είναι η επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου στην Πελοπόννησο.
Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής σύνδεσης με το Άργος και το Ναύπλιο, καθώς και οι δύο αυτές περιοχές αποτελούν κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, η οποία ξεκινά «επίσημα» τον επόμενο μήνα.
Το Σωματείο μας στήριζε και θα στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Γι΄αυτό, στηρίζουμε και την Πρωτοβουλία των πολιτών για την επαναλειτουργία τώρα του τραίνου στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ και σαν Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίσαμε να την ενισχύσουμε προς την κατεύθυνση υλοποίησης του αιτήματος των συμπολιτών μας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
     Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ  


Η επιστολή αποστέλλεται 

ΠΡΟΣ: Πρωτοβουλία Πολιτών για την επαναλειτουργία τώρα
         του τραίνου στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ.
Κοινοποίηση 
1. Υπουργό Υποδομών - Μεταφορών & Δικτύων – κ.Χρήστο Σπίρτζη.
         2.Υφυπουργό Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων – κ.Νικόλαο Μαυραγάνη.
         3. Γεν.Γραμμ. Υπουργείου Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων – κ.Αθανάσιο Βούρδα.
         4. Πρόεδρο ΔΣ/ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ.Παναγιώτη Θεοχάρη.
         5. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ.Φίλιππο Τσαλίδη.
         6. Πρόεδρο ΔΣ/ΟΣΕ – κ. Γεώργιο Αποστολόπουλο.
         7. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΕ – κ. Κωνσταντίνο Πετράκη.
         8. Γραφείο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
         9. Γραφείο Δημάρχου ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.
        10. Γραφείο Δημάρχου ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
        11. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
        12. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΑΡΓΟΥΣ.

1 σχόλιο:

  1. Στα πλαίσια της αλλαγής πολιτικής κ στρατηγικής του Σωματείου μας τα τελευταία 2 χρόνια , στηρίξαμε κ στηρίζουμε όλα τα κινήματα των συμπολιτών μας που αγωνίζονται για την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου. Μετά την παρουσία μας στην Καλαμάτα κ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την παρούσα επιστολη ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την πρωτοβουλία συμπολιτών μας για την επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα. Οι μηχανοδηγοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την ποιοτική-οικονομική-αξιόπιστη μεταφορά των συμπολιτών μας σε όλη την επικράτεια.
    Η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα σταματήσει αυτόν τον αγώνα μας. Το αντίθετο θα έλεγα,θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυνατός !

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή