Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΡΑΣ: Επικαιροποίηση Μητρώου Εκπαιδευτών Μηχανοδηγών

Επικαιροποιήθηκε εκ νέου το Μητρώο Εκπαιδευτών Μηχανοδηγών με την προσθήκη και άλλων μηχανοδηγών που κατέθεσαν αιτήσεις για να γίνουν εκπαιδευτές.
Ο θεσμός των πιστοποιημένων εκπαιδευτών μηχανοδηγών, που ισχύει σε
όλη την ΕΕ και τις προηγμένες σιδηροδρομικά χώρες, εφαρμόστηκε μετά την πλήρη λειτουργία του Νόμου 3911.
Παρά τις αναχρονιστικές φωνές εντός του κλάδου που αρέσκονται σε μάχες οπισθοφυλακών, είτε  εξαιτίας προσωπικών συμφερόντων στην λογική της διαρκούς και άνευ ουσίας  μικροσυνδικαλιστικής αντιπαράθεσης, είτε λόγω άγνοιας γύρω απο τι συμβαίνει στην Ευρώπη,  πάνω απο 100 μηχανοδηγοί έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους και έχουν ονομαστεί εκπαιδευτές, απο όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες που σήμερα λειτουργούν.
Η κατάθεση αιτήσεων συνεχίζεται συνεχώς και το μητρώο θα ανανεώνεται διαρκώς με όσους έχουν δικαίωμα να καταθέσουν αιτήσεις και να ενταχθούν σε αυτό. (Απαιτείται 5ετής εμπειρία ως μηχανοδηγός).

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσετε το επικαιροποιημένο μητρώο

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου