Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών εισήλθε ο ιταλικός όμιλος FSI, μητρικής των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ


Λίγο καιρό μετά την ίδρυση θυγατρικής στη Σαουδική Αραβία, η ιταλική Ferrovie Dello Stato Italiane, μητρική εταιρεία των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ, γνωστοποίησε ότι προχώρησε στη σύσταση θυγατρικής και στην αμερικανική αγορά.


Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ομίλου, «στις 13 Μαΐου 2019, η FS Italian Railways USA Inc. ιδρύθηκε ως μια συμμετοχική εταιρεία, σύμφωνα με τους κανόνες του αμερικανικού δικαίου, της οποίας η επιχειρηματική δραστηριότητα είναι η διαχείριση και η ανάπτυξη μεταφορών -και συναφών εργασιών- στη βορειοαμερικανική αγορά».
Αποστολή της εταιρείας, σύμφωνα με τον ιταλικό όμιλο, είναι να συμμετέχει σε διαγωνισμούς της εν λόγω αγοράς, με σκοπό την εξαγωγή του know-how του ομίλου FS στη Βόρεια Αμερική και την εξασφάλιση της αύξησης του διεθνούς κύκλου εργασιών, όπως προβλέπουν οι στόχοι του business plan της FSI έως το 2023.

Να σημειωθεί ότι, η έδρα της FS Italian Railways USA Inc. θα είναι αρχικά στην Ουάσιγκτον, ωστόσο μελλοντικά θα μεταφερθεί στην πολιτεία του Ντέλαγουερ.

Βάσω Βεγιάζη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου