Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση απο Νέα Έλξη - Αναγέννηση

Και ενώ η καθημερινότητα των μηχανοδηγών σε όλα τα μηχανοστάσια της χώρας έχει ξεφύγει από το οριακή και έχει κτυπήσει κόκκινο κάποιοι προσπαθώντας να χρυσώσουν το
χάπι πετούν
την μπάλα στην εξέδρα γνωστή η τακτική τους.
- Απάντηση θα πάρουμε γιατί τόσες εβδομάδες δεν έχει αλλάξει το κύκλωμα της Λάρισας ;
- Απάντηση θα πάρουμε για την επική κολοτούμπα στις 5,5 ώρες μηχανοδηγησης που τόσο πανηγυρίζατε ;
- Για το θέμα των εκπαιδευτών και την πληρωμή τους η θέση μας αν και έγινε στα πλαίσια μιας γενικής κουβέντας αφού εκκρεμεί η συνάντηση με την διοίκηση είναι τουλάχιστον ανήθικη να προβάλλεται κατά αυτόν τον τρόπο ( μισές αλήθειες ).
- Όλοι οι πιστοποιημένοι μηχανοδηγοί εν ενέργεια μπορούν να εκπαιδεύσουν στην πορεία μην ξεχνάμε το νόμο και το καθηκοντολογιο του μηχανοδηγού .
- Παράτυπες κλήσεις συναδέλφων σε απολογίες είναι τουλάχιστον άκυρες όσο και οι αποφάσεις τους ,η λογοκρισία δεν χωρά στην δημοκρατία . (Αλλιώς έπρεπε να καλέσουν και αλλά μέλη του δς που στο παρελθόν "έκαναν καριέρα" )
- Η νέα έλξη έχει θέσεις προτάσεις λύσεις πιστεύει στο διάλογο, είναι η παράταξη που στήριξε και υπέγραψε συλλογική σύμβαση στην έλξη και ας κάνουν κάποιοι ότι δεν το θυμούνται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου