Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τέτοιες εικόνες πουθενά


Ένας χρόνος πέρασε απο την περυσινή τραγωδία με τους 102 νεκρούς στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, δέκα χρόνια μετά την φονική πυρκαγιά στην Πελοπόννησο. Ένα θέμα που δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις. Ας φροντίσουμε όλοι
με σεβασμό στο περιβάλλον και ως ενεργοί πολίτες να προστατέψουμε την φύση και να μην ξαναζήσουμε ανάλογες τραγωδίες. Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης για όλους μας. 

Το Σωματείο μας, η ΠΕΠΕ , όπως και πολλοί άλλα Σωματεία, είχε συνεσφείρει οικονομικά στην περυσινή τραγωδία για την συμπαράσταση και την ανακούφιση των συμπολιτών μας που χτυπήθηκαν απο την τραγωδία. 
Ας μην ζήσουμε ποτέ ξανά τέτοιες εικόνες. Αυτή είναι η ευχή μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου