Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

To μήνυμα της ΠΕΠΕ για τις αυριανές εξετάσεις


Η Πανελλήνια 'Ενωση Προσωπικού Έλξης, εκφράζει την ικανοποίηση της και ευχαριστεί θερμά την Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων και το προσωπικό της, τους συναδέλφους στον ΟΣΕ και τις υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την έναρξη της διαδικασίας των εξετάσεων αύριο και σύμφωνα με τον Νόμο 3911
που αποτελεί συνέχεια Κοινοτικής Οδηγίας, προκειμένου οι 68 υποψήφιοι νέοι μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να λάβουν την άδεια μηχανοδήγησης. 
Σε χρόνους ρεκόρ λύθηκαν σημαντικά προβλήματα, ενώ το Σωματείο μας παρακολουθώντας την διαδικασία συνείσέφερε προσθετικά όπου και όταν χρειάστηκε.
 Το επόμενο διάστημα οφείλουμε όλοι απο κοινού να εργαστούμε για την πιστοποίηση όλων των μηχανοδηγών στο Ελληνικό Σιδηροδρομικό Δίκτυο καθώς και για την άμεση έναρξη του 2ου μέρους της εκπαιδευτικής διαδικασίας των 16 υποψήφιων μηχανοδηγών (που εργάζονται στην Rail Cargo, την Pearl και την ΣΤΑΣΥ). 
Η ΠΕΠΕ θα συνεχίσει με την δράση της να επιζητά την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών στην χώρα προς όφελος της Ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας
Καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους.


Απο το blog της ΠΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου