Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός αδειών στο ΜΑΙ για τους νέους μηχανοδηγούς - Να δώσει λύσεις στο ΜΘ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πλέον για την πιστοποίηση των 68 νέων μηχανοδηγών και την κτήση της άδειας μηχανοδήγησης. Έτσι στο Κεντρικό Μηχανοστάσιο σήμερα,
ξεκίνησε ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών αδειών για τους υποψήφιους μηχανοδηγούς ΜΕΤΑ τις εξετάσεις που θα δώσουν προς τα τέλη Ιουλίου.
Οι συνάδελφοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν σε 3 group αδειών.
Τέλος καλούμε για τελευταία φορά τους υπευθύνους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να σταματήσουν την απαξίωση του μηχανοστασίου του ΜΘ,  που  θέτει σε κίνδυνο την προοπτική της έδρας στην οποία μάλιστα δραστηριοποιούνται και άλλες εταιρείες.
Αν τις επόμενες ημέρες δεν ενταχθεί προγραμματισμός εργασίας στο ΜΘ και δεν προγραμματιστούν οι θερινές άδειες για τους νέους μηχανοδηγούς,  την λύση θα δώσει το ΣΕΠΕ με ότι αυτό συνεπάγεται για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Αδυνατούμε να αντιληφθούμε την πρόταση της ΔΙΚΑΜ για περιορισμό της 1 βάρδιας μηχανοστασιάρχη στο ΜΘ με κενό μάλιστα 3 ωρών όταν το μηχανοστάσιο εξυπηρετεί εμπορικά, επιβατικά τρένα και ελιγμούς σε Σίνδο και Παλιό Σταθμό.
Η απάντηση ότι αυτή η λύση δόθηκε έπειτα απο πρόταση υπηρεσιακού στελέχους, αφήνει όλους έκπληκτους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου