Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Oλοκληρώθηκαν οι εξετάσεις.Εν αναμονή των ανακοινώσεων της ΡΑΣ

Ολοκληρώθηκε και ο 2ος κύκλος των εξετάσεων για την κτήση της άδειας μηχανοδηγού σήμερα. 

Οι συνάδελφοι εξετάστηκαν στην πορεία και με ερωτήσεις στην στατική. Αυτές τις ώρες γίνεται η

επεξεργασία των αποτελεσμάτων για να ανακοινωθούν στους υποψηφίους.

Για τον λόγο αυτό δεν εκδόθηκε μηνιαίος προγραμματισμός εργασίας, ενώ είναι τα πάντα έτοιμα, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες και για πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια στην έλξη.
Ευχόμαστε στους συναδέλφους καλή σταδιοδρομία και οφείλουμε να συγχαρούμε τόσο την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων της ΡΑΣ αλλά και τους συναδέλφους που συμμετείχαν σε αυτές ως εξεταστές.

Ο κλάδος της έλξης, κατοχύρωσε πλέον ΚΑΙ την συμμετοχή του στην διαδικασία των  εξετάσεων, καθώς στην πορεία εξεταστές ήταν στην σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία μηχανοδηγοί ενώ μηχανοδηγός συμμετείχε και στις γραπτές εξετάσεις.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η πιστοποίηση των μηχανοδηγών της Rail Cargo που αναμένουν τον ορισμό της επιτροπής εξετάσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3911 για την κτήση του πιστοποιητικού Β.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου