Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Μεγάλα τα ζόρια για την Νέα Έλξη για τις αμοιβές των εκπαιδευτών

Προκαλεί την νοημοσύνη των μηχανοδηγών η παράταξη της Νέας Έλξης.

Αντί να εξηγήσουν στους μηχανοδηγούς την επίσημη τοποθέτηση τους, μιλάνε για..
αποτυχίες των άλλων (ποιες άραγε , τις αμοιβές που κατοχυρώθηκαν χάρη στην προσπάθεια της +ΣυνΕξέλιξης αναρωτιόμαστε).


Ας δούμε τι μας  για το θέμα η Νέα Έλξη  σε νεότερη επίσημη τοποθέτηση της > 

Για να τελειώνουμε με το παραμύθι που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες περί άρνησης της παράταξης μας για το επίδομα των εκπαιδευτών ουδέποτε συμφωνήθηκε σε επίσημη συνάντηση του ΔΣύμβουλου με τον δς που ήταν παρών και η παράταξη μας να δοθεί το συγκεκριμένο επίδομα, ότι ισχύει με την διεταιρικη μεταξύ ΟΣΕ είναι ακριβές οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί είναι προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και καλούμε όσους συμμετείχαν να το επαληθεύσουν μην προσπαθώντας να φορτώσουν σε άλλους τις ενδεχόμενες αποτυχίες τους .
Άλλοι πρέπει να απολογηθούν μην ψάχνετε για μουτζούρηδες κύριοι .-

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Με λίγα λόγια η Νέα Έλξη μας λέει ότι επειδή η παράταξη τους δεν ήταν παρούσα.... δεν υπάρχει συμφωνία. Επιβεβαιώνει ότι η θέσπιση αμοιβών έγινε μετά απο ενέργειες της +ΣυνΕξέλιξης.
Όσον αφορά την άρνηση, στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ ήταν επίσημη.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ είπε ο εκπρόσωπος της Νέας Έλξης και μετά την απάντηση της +ΣυνΕξέλιξης, μίλησε για....συμβολικές αμοιβές.

Οι μηχανοδηγοί έχουν βγάλει τα αυτονόητα συμπεράσματα τους.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου