Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Επιστολή Βασίλη Λιόντου, μηχανοδηγού ΟΣΕ

Επιστολή του συναδέλφου Λιόντου, μηχανοδηγού, που επέστρεψε στον ΟΣΕ.
Διαβάζουμε :
Το 1983 έδωσα εξετάσεις και ήμουν στους επιτυχόντες . Σε αυτή την σειρά του 84. Δεν το χρωστάω σε κανέναν. Μετά από χρόνια και με τις γκεμπελικες εκκαθαρίσεις  βρέθηκα το 2011
απλά ...άλλου!  Επανήλθαν χθες. Μετά από 8 χρόνια.
8 Χρόνια πραγματικής επαγγελματικής απαξιωσης.
Αυτην την επάνοδο την χρωστάω. Πρώτα πρώτα στο σωματείο μας . Και πιο συγκεκριμένα στην ΣυνΕξελιξη .
Που το έβαλε έναν από τους στόχους της. Όχι την προσωπική μου επαναφορά,αλλά την επιστροφή των μεταταχθεντων.
Στον Γενιδούνια  που το έτρεξε από την αρχή μέχρι το τέλος. Το χρωστάω στον υπουργό  κ Σπίρτζη  , που είδε το δίκαιο και το στήριξε, χωρίς να το αφήσει να χρονίζει.
Στην Διοίκηση του ΟΣΕ,  τον  κ Θεοχάρη Διευθύνοντα σύμβουλο και τον κ.Κακουλακη Πρόεδρο του ΟΣΕ για τις θετικές ενέργειες τους  σε ότι αφορά την επιστροφή μας.
Σε συναδέλφους και φιλους του ΟΣΕ που όχι απλά κάναν την δουλειά τους αλλά  έτρεξαν το θέμα  ξεπερνώντας τον εαυτό τους.
 Σε όλους τους παράπανω λοιπόν ένα ευχαριστώ από καρδιάς.

 Λιοντος Βασίλης. Μηχανοδηγός.

1 σχόλιο: