Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

20 κλινάμαξες για την προσωρινή φιλοξενία μεταναστών διαθέτει ο ΟΣΕ - Μήνυμα Χ.Σπίρτζη για τον σιδηρόδρομο

Στο μήνυμα του για το θέμα ο Υπουργός Μεταφορών αναφέρεται στους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο. Διαβάζουμε : Με εντολή μου, σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα ενεργοποιούνται υπηρεσίες και τροχαίο υλικό του ελληνικού σιδηροδρόμου του Ομίλου ΟΣΕ ΑΕ, προκειμένου να παράσχουν συνδρομή και βοήθεια στους μετανάστες. Παρά τις συνέπειες, που έχουν επιφέρει οι
πολιτικές απαξίωσης

οι οποίες ασκήθηκαν εδώ και πολλά χρόνια από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ο ΟΣΕ ΑΕ και οι εταιρίες του Ομίλου ΟΣΕ ΑΕ απέδειξαν για άλλη μία φορά υψηλή ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια να επιδιορθωθούν και να τεθούν σε άμεση λειτουργία κλινάμαξες, οι οποίες διατίθενται άμεσα για την προσωρινή φιλοξενία μεταναστών. Μετακινούνται ήδη 6 από αυτές τις κλινάμαξες στην περιοχή της Ειδομένης και ετοιμάζονται να διατεθούν άλλες 14 κλινάμαξες, για να προσφέρουν ζωτικές υπηρεσίες άμεσης προτεραιότητας στους μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου