Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Σήμερα το πρώτο δρομολόγιο με Desiro στους Αγ.Αναργύρους

Πλήρης επιβεβαίωση και για το στέκι της έλξης που είχε γράψει πριν μερικές μέρες για το θέμα.
Σήμερα λοιπόν θα  πραγματοποιηθεί το πρώτο δρομολόγιο με ηλεκτροκίνητο συρμό από το σταθμό των Αγίων Αναργύρων έως το σταθμό των Αφιδνών.

Πρόκειται για το δρομολόγιο των
 19:23 (5534)όπου στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων θα γίνει μετεπιβίβαση σε  ηλεκτροκίνητο συρμό και αναχώρηση  στις 19:53 μέχρι την Χαλκίδα. Ο συρμός  που θα περιμένει στους Αγ.Αναργύρους,θα έχει αναχωρήσει στις 18.25 απο Χαλκίδα .
Πρόκειται αναμφίβολα για μια θετική εξέλιξη και περιμένουμε να δούμε ΟΛΑ τα δρομολόγια προς και απο Χαλκίδα με ηλεκτροκίνητα Desiro.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Και ο δυστυχος επιβατης, ο οποιος θα επιβιβαστει στον Σ.Σ Πειραιως, θα κανει 2 μετεπιβιβασεις, ειτε για να παει Χαλκιδα, ειτε για να παει Κιατο/Αεροδρομιο; Ωρε γλεντια!!!
    ΔΠΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή