Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση ΠΟΣ για στάσεις εργασίας


Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι, 

Η Π.Ο.Σ. και τα Σωματεία – Μέλη της προκήρυξαν προειδοποιητικές στάσεις εργασίας:

Την Τρίτη 22 & Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρες 5:00’ - 8:00’ το πρωί, 13:00’ – 16:00’ το απόγευμα και 21:00’ – 24:00’ το βράδυ. 
Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 από τις 12.00’ έως τις 16.00’.

Η ιδιωτικοποίηση είναι προ των πυλών καθώς μέχρι τις 28 Μαρτίου 2016 κατατίθενται οι δεσμευτικές προσφορές για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ. 
Η πλήρης εγκατάλειψη του σιδηρόδρομου  δυσχεραίνει τη λειτουργία του φτάνοντας πλέον στα ελάχιστα απαιτούμενα όρια  ασφάλειας. 
Η τραγική έλλειψη προσωπικού και η έλλειψη σχεδίου για την ανάπτυξη του σιδηροδρομικού έργου συνθέτουν μια ζοφερή εικόνα. 
Αν σ’ αυτά προσθέσουμε και τα προβλήματα του προσωπικού με τη μη υπογραφή Σ.Σ.Ε., την κατάθεση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και την εκπόνηση ενός Κανονισμού Κυκλοφορίας που ελαχιστοποιεί τα στάνταρντ ασφαλείας, τότε οι προειδοποιητικές αυτές στάσεις εργασίας είναι μονόδρομος για μας. 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ΜΑΖΙΚΑ στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις. 

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 στις 12.00’ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση της Π.Ο.Σ. έξω από τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου