Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Λύθηκε το θέμα με την ένταξη των πτυχιούχων ΤΕΙ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επιτέλους δόθηκε λύση σε ένα θέμα που προκαλούσε τεράστια αδικία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ,στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ, όπου εγκρίθηκε   η  ένταξη των πτυχιούχων ΤΕΙ εκκρεμούσε απο το 2013,ενώ είχε προχωρήσει τόσο στον ΟΣΕ όσο και στην ΕΕΣΣΤΥ. Χάρη στις ενέργειες των 

Σωματείων της ΠΕΠΕ , της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ του Σωματείου Πτυχιούχων Τ.Ε. και μετά απο εισήγηση του εκπροσώπου εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο συναδέλφου Ζαβογιάννη Βασίλη , το θέμα πέρασε σήμερα στην πρώτη  συνεδρίαση του νέου Δ.Σ.

40 και πλέον πτυχιούχοι μηχανοδηγοί ΤΕΙ δικαιώθηκαν σήμερα για  ένα θέμα που άκουγαν υποσχέσεις και φτηνές δικαιολογίες εδώ και 3 χρόνια.
Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για αυτήν την εξέλιξη και χωρίς πολλά λόγια κατάφεραν κάτι που ορισμένοι παρουσίαζαν ώς αδύνατο μέχρι πρόσφατα.
Ας ελπίσουμε και σε ανάλογη συνέχεια με το θέμα της ΣΣΕ.
Το θέμα αφορά και τους συνταξιούχους.
Χωρίς πολλά λόγια....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου