Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Σύσταση εταιρείας για την τουριστική αξιοποίηση σιδηροδρομικής γραμμής στην Πελοπόννησο

Πρόταση για τη σύσταση εταιρείας εκμετάλλευσης σιδηροδρόμων που θα δραστηριοποιείται στις τουριστικές υπηρεσίες στο μετρικό δίκτυο της Πελοποννήσου έχουν καταθέσει ΟΤΑ της Δυτικής Ελλάδας από κοινού με
Επιμελητήρια και άλλους φορείς της περιοχής.
Η σχετική ανακοίνωση έγινε στο συνέδριο «Χρηματοδότηση έργων και επενδύσεων: Η επόμενη μέρα» που έγινε πρόσφατα στην Αθήνα, από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Κώστα Πετράκη, σε ειδική του αναφορά στην Πελοπόννησο, στην οποία, όπως είπε, «η υποδομή είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν υπάρχουν δρομολόγια από το 2010».
Σύμφωνα με όσα είπε ο Κ. Πετράκης, για τη συγκεκριμένη πρόταση -για την οποία δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες- «μπορεί να αξιοποιηθεί και το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο για την κοινωνική οικονομία,, ώστε ένα τέτοιο εγχείρημα να πριμοδοτηθεί».

Πηγή: eleftheriaonline.gr

1 σχόλιο:

  1. Διευκρίνιση: η πρόταση είχε κατατεθεί το 2012 στο πλαίσιο του προγράμματος CBC-MED, αλλά δεν είχε εγκριθεί από την διαχειριστική αρχή του προγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή