Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Προς μεγάλο συνασπισμό Cosco, Grivalia και ΠΑΕΓΑΕ στο Θριάσιο;

Παλαιότερα είχε ακουστεί ότι η Grivalia (πρώην Eurobank Properties) θα αποτελούσε το «αντίπαλο δέος» της Cosco στο διαγωνισμό για το Θριάσιο Ε/Κ.

Τώρα, πληθαίνουν οι φήμες που τις θέλουν να συνασπίζουν κοινοπρακτικό σχήμα, μαζί με άλλες εταιρείες, όπως την ΠΑΕΓΑΕ.


Εάν ισχύσει αυτό το σενάριο, τότε φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δεσμευτικές προσφορές είναι προγραμματισμένες να κατατεθούν στις 31 Μαΐου, εάν δεν δοθεί και νέα παράταση. Σχετικές πιέσεις γι΄ αυτό δέχεται η ΓΑΙΑΟΣΕ.

Το σχετικό φάκελο έχουν παραλάβει, μεταξύ άλλων, εταιρείες, όπως: Cosco, ΟΛΠ, Grivalia, AKTOR, METKA, DAMCO, ΠΑΕΓΑΕ, Goldair, Lamda, Quest, ACS, Χαλυβουργική, Ορ. Βεϊνόγλου, Κ+Ν, Εθνική Πανγκαία, Diakinisis, Sarmed, Alpha Bank, Foodlink και Medlog.  

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου