Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

Μετά απο πολύ καιρό συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σήμερα.O εκπρόσωπος εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο μας έστειλε την ημερήσια διάταξη : 

1. Κατακύρωση του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού Δ-1517/15 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού του τροχαίου υλικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., για τους συρμούς που χρησιμοποιούνται στις Προαστιακές διαδρομές Πειραιά – Α.Ι. Ρέντη – Αφιδνών, Αφιδνών –Χαλκίδας, Αθηνών – Χαλκίδας, Αθηνών – Άνω Λιοσίων, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Α. Λιοσίων και Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Κιάτου» στην εταιρεία «ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΜΠΙΖΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.».
2. Κατακύρωση του ανοικτού συνοπτικού Διαγωνισμού Δ-1519/15 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χώρων και Τροχαίου Υλικού για τους συρμούς Πελοποννήσου και τα λεωφορεία Αμαξοστασίων Ασπροπύργου (Θριάσιο) και Πάτρας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» στην εταιρεία «ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. - ΚΕΝΤΖΑΚΗΣ Γ. Ο.Ε.». 
3. Κατακύρωση του ανοικτού συνοπτικού Διαγωνισμού Δ-1518/15 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών φύλαξης του τροχαίου υλικού στους σταθμούς του Προαστιακού Αθηνών (ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και ΚΟΡΩΠΙ) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» στην εταιρεία «OCEANIC SECURITY Ι.Ε.Π.Υ.Α. Α.Ε.».
4. Κατακύρωση του ανοικτού συνοπτικού Διαγωνισμού Δ-1522/15 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών μίσθωσης δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε ξενοδοχείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης» στην εταιρεία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΨΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.».
5. Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού των συρμών Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα Δίκαια και στο Μηχανοστάσιο Αλεξανδρουπόλεως.
6. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού χώρων, λεωφορείων και Τροχαίου Υλικού για τους Διαπεριφερειακούς Διεθνείς και Εμπορικούς συρμούς Θεσσαλονίκης που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. 
7. Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδοτηρίων σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς επιβατών στον Επιβατικό Σταθμό Λάρισας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. 
8. Έγκριση πορίσματος για τη ληστεία στο Πρακτορείο του Σ.Σ. Κάντζας.
9. Έγκριση χορήγησης  συμπληρωματικών διατακτικών σίτισης στους συνταξιούχους από 01.01-31.12.2015 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για το έτος 2015.
10. Έγκριση Υπερωριακής Απασχόλησης Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για το έτος 2016, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20, του Κεφαλαίου Β΄, του Ν. 4354/2015.
11. Μισθολογική και βαθμολογική ένταξη από 01.01.2013 της κατηγορίας ΤΕ στην κατηγορία ΠΕ με την προσθήκη πλασματικού χρόνου τριών (03) ετών με βάση τις διατάξεις της παρ. 4, του άρθρου 28 του Ν.4024/2011, σε συνδυασμό με το άρθρο 2 της από 23.03.2011 Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του Προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.. 
12. Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου