Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Θέλουν να αποκλείσουν τον Πάνο Κλειδόπουλο απο τις εκλογές του Πελοπονησιακού !


Αγαστή συνεργασία μεταξύ των ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΠΑΜΕ που σε μια πρωτοφανή και πρωτόγνωρη απόφαση ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να διαγράψουν τον εκπρόσωπο εργαζομένων στην Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. απο τους εκλογικούς καταλόγους του Σ.Σ. Πελοποννήσου. Μια κίνηση που καταμαρτυρά με τον πλέον εμφατικό τρόπο τους

δεσμούς αίματος των 3 παραδοσιακών συνδικαλιστικών παρατάξεων στον σιδηρόδρομο και τον πανικό τους μπροστά στο ενδεχόμενο (πλέον δεδομένο λέμε εμείς) να χάσουν την πρωτιά στις εκλογές της Ομοσπονδίας στο επικείμενο συνέδριο τον Οκτώβριο. Να χάσουν δηλαδή τις καρέκλες τους οι μεγαλοσυνδικαλιστές μας.

Οι ιερές αγελάδες του συνδικάτου μας (ΠΑΣΚΕ -ΔΑΚΕ - ΠΑΜΕ) , συνεδρίασαν ΕΝΩ είχαν προκηρυχτεί οι εκλογές απο την εφορευτική επιτροπή(!!!!!) και έλαβαν ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ απόφαση με την οποία δεν επιτρέπουν στον συνάδελφο Κλειδόπουλο να ψηφίσει στις εκλογές ,αλλά να είναι μόνο υποψήφιος,διαγράφοντας τον απο τους εκλογικούς καταλόγους!

Για αυτό επικαλούνται άρθρο του καταστατικού του Σωματείου στο οποίο αναφέρεται ότι ένας εργαζόμενος δεν μπορεί να είναι γραμμένος σε άλλο πρωτοβάθμιο Σωματείο και αναφέρονται στο ότι ο συνάδελφος ψήφισε σε ενιαίο ψηφοδέλτιο στο Σωματείο Τεχνολόγων ΜΟΝΟ για Διοικητικό Συμβούλιο!(όπως κάνανε και άλλοι συνάδελφοι που είναι γραμμένοι σε άλλα Σωματεία).
Εκτός του ότι αυτό συνιστά κατάφορη παραβίαση του Νόμου 1264 (ο οποίος απαγορεύει ρητά και  ΜΟΝΟ σε κάποιον να ψηφίζει 2 φορές για Ομοσπονδία και Εργατικά Κέντρα), σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε το θέμα πλέον δεν υφίσταται.
Παρά τις διαβεβαιώσεις για το θέμα ΠΑΣΚΕ,ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ συναποφάσισαν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ να αποκλείσουν τον συνάδελφο απο τις εκλογές!

Μάλιστα έβαλαν στο παιχνιδάκι αυτό με απαράδεκτο τρόπο και για πρώτη φορά στα χρονικά της Ομοσπονδίας  και την ΕΜΙΣΘΗ δικηγόρο της που αρκέστηκε μέχρι στιγμής ΜΟΝΟ σε προφορικές και αίολες τοποθετήσεις για το θέμα γεγονός που οδήγησε παράταξη να εγείρει  θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο της,ενώ πλέον αναμένεται και η έγγραφη τοποθέτηση της απο μέρα σε μέρα.... (ελπίζουμε και όχι μετά τις εκλογές του Σ.Σ. Πελοποννήσου)

Μιλάμε λοιπόν για μια απίστευτη μεθόδευση, που καταδεικνύει ότι όταν το θέμα είναι οι καρέκλες, οι καρεκλοκένταυροι της ΠΟΣ, οι παραδοσιακές δυνάμεις που νέμονται δεκαετίες το βιλαέτι,τα βρίσκουν ΟΛΑ και προχωράνε ΑΓΚΑΖΕ για να μην χάσουν ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕΣ. ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ....ΠΑΜΕ!


Επαναλαμβάνουμε ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ μαζί ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ !!!!!
Όταν το θέμα είναι η καρέκλα .....Τα βρίσκουν όλα στο λεπτό!

Οι σιδηροδρομικοί οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να απαντήσουν στην ανίερη συμμαχία των 3 ιερών αγελάδων της ΠΟΣ και σε αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις.
Τον τρόπο τον γνωρίζουν.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου