Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου της ΠΟΣ για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η εκποίηση του εθνικού πλούτου συνεχίζεται.
Ένα ακόμα θύμα της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η Κυβέρνηση ολοκληρώνει και τυπικά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που προώθησαν και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις, με την πανηγυρική τελετή να πραγματοποιείται στην Κέρκυρα!!!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 πραγματοποιεί 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση με συγκέντρωση στο κτίριο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3), ώρα 12.00’, καταδεικνύοντας τη διαφωνία της στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι Σιδηροδρομικοί ήταν και είναι αντίθετοι με την πώληση των εταιρειών του Σιδηρόδρομου. 
Η ελληνική κοινωνία και οι εργαζόμενοι όλης της χώρας διαφωνούν με την εκποίηση του εθνικού πλούτου. 
Μαζί με όλους τους εργαζόμενους θ’ αγωνιστούμε, να σταματήσει αυτή η καταστροφική πορεία για τη χώρα και ο εμπαιγμός που συνίσταται στο να πανηγυρίζουν ταυτόχρονα και αυτοί που πωλούν και αυτοί που αγοράζουν. 
Άραγε ποιος πράττει σωστά;
Εμείς οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο – ενιαίο – δημόσιο Σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας.-
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.
         

1 σχόλιο:

  1. Έχω να σας κάνω μια πιο καλή πρόταση από το δήθεν αγώνα σας της μίας μέρας!!!την ημέρα που υπογράφουν τη μεταφορά τον υπαλλήλων της Τραινοσε από το δημόσιο στον ιδιωτικό φορέα,που αποτελεί και παραδοχή της αποτυχίας σας,σας καλώ όλους και όταν λέω όλους αλλά και αυτούς που είναι γύρω από εσάς να ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ σαν ελάχιστη συγνώμη προς εμάς.......Καλά μυαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή