Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Προκαλούν την νοημοσύνη των μηχανοδηγών στην ΠΑΣΚ Έλξης

Μετά την γενική κατακραυγή απο την οικογένεια της έλξης,προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!
Άκρως προκλητικό σχόλιο απο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ Έλξης είχαμε στο στέκι της έλξης.Ο συνάδελφος Συρόπουλος λίγο πολύ μας χαρακτήρισε ως ψεύτες, λέγοντας πως
ο κύριος Ρετσινάς βρέθηκε στο δικαστήριο για την εκδίκαση υπόθεσης μηχανοδηγού απο το Λειανοκλάδι, ο οποίος όπως αναφέρει είναι παλιό μέλος της ΔΑΚΕ και ήταν νυν υποψήφιος της Νέας Έλξης.
Την ίδια ημέρα βέβαια δικαζόταν και η αγωγή του συναδέλφου Αλεξίου, στο ίδιο δικαστήριο.
Προφανώς ο κ. Ρετσινάς είχε παρευρεθεί και για τους 2, καθώς δεν υπήρχε άλλος μάρτυρας στο δικαστήριο για την αγωγή του συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ, ο οποίος απέσυρε την αγωγή του καθώς αυτή είχε λάθη σε στοιχεία (όπως λένε οι πληροφορίες μας).
Έτσι μετά την κατακραυγή - και μάλιστα πολύ χοντρή κατακραυγή-, η ΠΑΣΚ τα ρίχνει στην Νέα Έλξη (ή παλιά ΔΑΚΕ) καθώς οι διαμαρτυρίες  απο στελέχη της ΠΑΣΚ έφτασαν στα αυτιά μας και όχι τυχαία.
Το ποτήρι ξεχείλισε,ως εδώ, είπαν επί λέξη σήμερα κάποιοι συνάδελφοι που δεν πιστεύουν αυτά που βλέπουν απο τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ Έλξης
 Εμείς δεν είμαστε ψεύτες,λοιπόν συνάδελφε Συρόπουλε.
Την αλήθεια γράψαμε η οποία προκάλεσε ΣΟΚ.
'Οπως ΣΟΚ είχαν προκαλέσει οι συναντήσεις του κ. Ρετσινά στην Αθήνα με εν ενεργεία μηχανοδηγούς απο την Βόρεια Ελλάδα,-την ώρα που όλοι γνωρίζαμε την φημολογία για συνεργασία του με ιδιωτική εταιρεία-στελέχη της ΠΑΣΚ Έλξης, τις οποίες είχε αποκαλύψει και πάλι το στέκι της έλξης.

Να πάει ο Νώντας .... 
Εμείς πάντως προτείνουμε μάρτυρας υπέρ του Νίκου Αλεξίου, να παρευρεθεί ο Νώντας.
Ο Θεοδωρόπουλος.
Με διπλή μάλιστα ιδιότητα.
Θα καταθέσει ως υπηρεσιακός παράγοντας  ότι ο Νίκος αδικήθηκε, ενώ μετά θα φορέσει την πρόβια του συνδικαλιστή της Ομοσπονδίας και θα μιλήσει για την ρόζ παράγκα,αυτή δηλαδή  που τον διόρισε, τον ΔΙΟΡΙΣΕ το ξαναλέμε, στην θέση του Υποδιευθυντή στην Κεντρική Υπηρεσία, ενώ δεν έχει βασικό τυπικό προσόν.
Η αλαζονεία ορισμένων άλλωστε, έχει ξεχειλώσει τώρα τελευταία και ίσως δούμε και αυτό
Καλό θα είναι λοιπόν να χαλαρώσουν και να μην μας προκαλούν άλλο.
Επαναλαμβάνουμε ότι δικαίωμα του καθενός είναι να έχει όποιον μάρτυρα θέλει στο δικαστήριο.
Όπως αναφαίρετο δικαίωμα του κ. Ρετσινά είναι να καταθέτει την άποψη του.
Το ζήτημα που εμείς αναδείξαμε είναι βαθιά πολιτικό και συνδικαλιστικό.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Αλήθεια συνάδελφε Συρόπουλε, για την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που είπε ότι ο Πρόεδρος των μηχανοδηγών ζήτησε παραπάνω πέρυσι για τους μηχανοδηγούς και αυτή τα έκοψε ακαριαία θα κάνεις κάποιο σχόλιο;
Γιατί και αυτό ενδιαφέρει τους μηχανοδηγούς,εκτός απο αυτά που βλέπουν και δεν τα πιστεύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου