Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Πάτρα: Διαμαρτυρία των κατοίκων στον Καστελόκαμπο για τα τείχη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής.

Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Διγενή Ακρίτα. Απέκλείσαν όπως είχαν προειδοποιήσει με χθεσινή τους ανακοίνωση την γραμμή του Προαστιακού.

Όπως γράφουν στα πανό που έχουν αναρτήσει, δεν θα επιτρέψουν η νέα σιδηροδρομική γραμμή να διχοτομήσει την περιοχή τους υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών τους.Ζητούν είτε να
επεκταθεί η υπογειοποίηση πέραν της οδού Κανελλοπούλου, είτε να υιοθετηθεί η πρόταση του Δήμου Πατρέων για περιμετρική διέλευση του τρένου. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης δεν εκτελέστηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού.

tempo24 - thebest.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου