Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημέρωση μηχανοδηγών για τις δικαστικές αποφάσεις


Συνάδελφοι επικοινώνησαν μαζί μας για την  πορεία υλοποίηση των τελευταίων δικαστικών  αποφάσεων (25% + επικίνδυνο). Όπως είχαμε γράψει
η απόφαση για το 25% (1000 Ευρώ έναντι όπως είχε αποφασίσει άμεσα το δικαστήριο) είχε δρομολογηθεί προς πληρωμή στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, αυτή θα γίνει μαζί με την πληρωμή των πρόσφατων αποφάσεων για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό,όπως μας ενημέρωσε το δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται τις υποθέσεις.
Η ακριβής ημερομηνία θα δημοσιευτεί απο το στέκι της έλξης μόλις αυτή οριστικοποιηθεί ενώ θα ενημερώσουμε και τους συνταξιούχους για τον τρόπο που θα πληρωθούν αφού οι εν ενεργεία θα πληρωθούν μέσω της μισθοδοσίας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου